Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skp sielin barcelona1908
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Bąchorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandziejewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Batory maakt een afschuwelijke overtreding. Batory krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Batory geeft de bal voor. Mandziejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąchorek verovert de bal door een tackle van achteren. Bąchorek schiet op doel. Kanarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
skp sielin - barcelona1908 1:0

18e minuut.
Gec bereikt de bal nog maar net als eerste. Remiszewski is nu in balbezit. Remiszewski passt de bal met de wreef. Haberski is nu in balbezit. Haberski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Kalosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bąchorek de bal. Remiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąchorek onderschept slim de pass. Bąchorek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Batory verovert de bal door een tackle van achteren. Batory geeft de bal voor. Daar is Byrdziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byrdziak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kanarski de bal onder controle te krijgen. Paszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mandziejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandziejewicz probeert naar een medespeler te passen. Tomiczek is nu in balbezit. Tomiczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skp sielin 29%, barcelona1908 71%.
skp sielin - barcelona1908 1:0

49e minuut.
Mandziejewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Batory is nu in balbezit. Duczek begaat een overtreding. Duczek krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Duczek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Opałka de bal. Haberski is nu in balbezit. Haberski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
skp sielin - barcelona1908 1:1

81e minuut.
Orczykowski geeft de bal voor. Inworp. Kufel met een snelle inworp. Tomiczek is nu in balbezit. Tomiczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Mandziejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąchorek is nu in balbezit. Bąchorek met een sublieme pass. Chmielak rent richting de bal. Chmielak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skp sielin 59%, barcelona1908 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
skp sielin - barcelona1908 1:1