Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raba Sławkowice Victoria Miały
Normal Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 17.9
good Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Jarzyński passt de bal in één keer door. den Bosscher bereikt de bal nog maar net als eerste. den Bosscher passt de bal in één keer door. Illenseer bereikt de bal nog maar net als eerste. Illenseer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Răducanu is nu in balbezit. Răducanu speelt de bal door. Buğdaycıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Illenseer bereikt de bal nog maar net als eerste. Illenseer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lepper geeft een lange en hoge pass. Daar is Pyzdra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illenseer bereikt de bal nog maar net als eerste. Illenseer passt de bal in één keer door. Madziar verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Răducanu is nu in balbezit. Daar is Illenseer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illenseer passt de bal zonder na te denken. Buğdaycıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Quinto met een sublieme pass. Deyna is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Buğdaycıoğlu draait met de bal, schiet en ... Kucera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jarzyński geeft een lange en hoge pass. Chlabicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlabicz geeft de bal voor. Buğdaycıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Buğdaycıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Răducanu kopt de bal weg. Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Madziar bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycıoğlu onderschept slim de pass. Buğdaycıoğlu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Woronicz rent richting de bal. Woronicz geeft een hoge lob. Dutka speelt de bal door. Illenseer bereikt de bal nog maar net als eerste. Illenseer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jarzyński passt de bal in één keer door. Răducanu rent richting de bal. Răducanu geeft een hoge lob. Buğdaycıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycıoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Kucera trapt de bal weg van het doel. Radyszkiewicz kopt de bal weg. Dutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Guc rent richting de bal. Guc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kucera speelt de bal door. Inworp. Dutka met de inworp. den Bosscher is nu in balbezit. den Bosscher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dutka geeft een hoge lob. den Bosscher is nu in balbezit. den Bosscher passt de bal zonder na te denken. Buğdaycıoğlu rent richting de bal. Buğdaycıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Deyna met de inworp. Woronicz rent richting de bal. Tsilligiris is nu in balbezit. Woronicz verovert de bal door een tackle van achteren. Woronicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tsilligiris heeft problemen om de bal te vangen. Radyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsilligiris. Tsilligiris krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Illenseer probeert naar een medespeler te passen. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper passt de bal met de wreef. Buğdaycıoğlu rent richting de bal. Buğdaycıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raba Sławkowice 30%, Victoria Miały 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raba Sławkowice - Victoria Miały 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Illenseer de bal. Illenseer speelt de bal door. Buğdaycıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Buğdaycıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kucera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tsilligiris rent richting de bal. Tsilligiris geeft de bal voor. Kucera geeft de bal voor. den Bosscher rent richting de bal. den Bosscher geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lepper is nu in balbezit. Lepper probeert naar een medespeler te passen. Buğdaycıoğlu rent richting de bal. Illenseer is nu in balbezit. Illenseer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
den Bosscher probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Illenseer de bal. Illenseer passt de bal in één keer door. Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu schiet op doel. Cyganek bokst de bal weg.

81e minuut.
Rumian met een snelle inworp. Deyna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsilligiris. Tsilligiris krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Răducanu speelt de bal door. Blachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blachowski probeert naar een medespeler te passen. Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Cyganek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
den Bosscher is nu in balbezit. den Bosscher passt de bal zonder na te denken. Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kucera de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rumian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deyna rent richting de bal. Illenseer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deyna wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Deyna kan niet meer verder spelen. Frągnowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raba Sławkowice 19%, Victoria Miały 81%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raba Sławkowice - Victoria Miały 0:0