Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona1908 WCHD
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Mandziejewicz is nu in balbezit. Szwaja rent richting de bal. Mandziejewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mandziejewicz krijgt een gele kaart. Szwaja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grabski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kanarski kan de bal niet met de borst controleren. Tryniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryniszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Pacyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacyna passt de bal in één keer door. Mederski is nu in balbezit. Haberski rent richting de bal. Haberski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bakuń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakuń geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mandziejewicz de bal. Tryniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryniszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona1908 - WCHD 0:1

39e minuut.
Mederski passt de bal zonder na te denken. Szwaja rent richting de bal. Mandziejewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mandziejewicz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

42e minuut.
Mederski geeft een lange en hoge pass. Kanarski speelt de bal door. Remiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakuń onderschept slim de pass. Bakuń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona1908 - WCHD 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona1908 63%, WCHD 37%.
barcelona1908 - WCHD 0:2

53e minuut.
Ośródka is nu in balbezit. Ośródka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tryniszewski de bal. Tryniszewski draait met de bal, schiet en ... Paszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona1908 - WCHD 0:3

68e minuut.
Pustelnik is nu in balbezit. Duczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelnik onderschept slim de pass. Ośródka is nu in balbezit. Ośródka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mederski geeft de bal voor. Inworp. Niewitowski met de inworp. Pacyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacyna geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona1908 - WCHD 1:3

72e minuut.
Grabski passt de bal zonder na te denken. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja passt de bal in één keer door. Tryniszewski rent richting de bal. Tryniszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona1908 - WCHD 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona1908 68%, WCHD 32%.
barcelona1908 - WCHD 1:4