Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Miały Mika Łomża FC
Normal Tactiek version 4
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 33.4
poor Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen average


24e minuut.
Słowacki rent richting de bal. Waryński verovert de bal door een tackle van achteren. Waryński passt de bal zonder na te denken. Ribola is nu in balbezit. Ribola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Miały - Mika Łomża FC 0:1

32e minuut.
Waryński onderschept slim de pass. Waryński speelt de bal door. Ribola is nu in balbezit. Ribola schiet op doel. Cyganek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Madziar rent richting de bal. Madziar geeft de bal voor. Górniak speelt de bal door. Daar is Bal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Miały - Mika Łomża FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Miały 79%, Mika Łomża FC 21%.
Victoria Miały - Mika Łomża FC 0:2

48e minuut.
Tuczyński is nu in balbezit. Tuczyński geeft een hoge lob. Bal heeft problemen om de bal te vangen. Bal haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ribola de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Miały - Mika Łomża FC 0:3

57e minuut.
Gonera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słowacki met een snelle inworp. Radyszkiewicz rent richting de bal. Radyszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Górniak is nu in balbezit. Górniak passt de bal in één keer door. Bal is nu in balbezit. Ribola is nu in balbezit. Ribola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gonera is nu in balbezit. Gonera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ribola de bal. Ribola haalt uit met een fantastische trap. Cyganek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Miały - Mika Łomża FC 0:4

76e minuut.
Woronicz met een snelle inworp. Deyna heeft problemen om de bal te vangen. Deyna met een sublieme pass. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Kucera de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Waryński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bal rent richting de bal. Bal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Deyna rent richting de bal. Deyna probeert naar een medespeler te passen. Górniak geeft de bal voor. Ribola is nu in balbezit. Ribola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Miały 75%, Mika Łomża FC 25%.
Victoria Miały - Mika Łomża FC 0:4