Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bobki HMR Ratnowice
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Popowicz passt de bal in één keer door. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Bralewski rent richting de bal. Policht onderschept slim de pass. Policht haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Grzebaczewski trapt de bal weg. Klungelig pakt Jędryka de bal. Jędryka probeert naar een medespeler te passen. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żądło neemt de hoekschop. Klungelig pakt Muża de bal. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Fogel verovert de bal door een tackle van achteren. Fogel haalt uit met een fantastische trap. Mącik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuźniewski is nu in balbezit. Kuźniewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Miękus met een sublieme pass. Klungelig pakt Gonera de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sugalski. Gonera roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gonera kan niet meer verder spelen. Gerba komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Kobarynko geeft de bal voor. Hapka kopt de bal weg. Szajewski probeert de bal aan de voet te houden. Popowicz rent richting de bal. Popowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobki 55%, HMR Ratnowice 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bobki - HMR Ratnowice 0:0

55e minuut.
Klungelig pakt Muża de bal. Sugalski rent richting de bal. Sugalski geeft een hoge lob. Kuźniewski is nu in balbezit. Kuźniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobki 50%, HMR Ratnowice 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bobki - HMR Ratnowice 0:0