Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skp sielin FC Dmochy Mrozy
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Orczykowski is nu in balbezit. Gec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gołdyn. Gołdyn krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Gec rent richting de bal. Gołdyn verovert de bal door een tackle van achteren. Gołdyn probeert naar een medespeler te passen. Trastowski is nu in balbezit. Trastowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
skp sielin - FC Dmochy Mrozy 0:1

26e minuut.
Opałka geeft de bal voor. Chmielak rent richting de bal. Chmielak speelt de bal door. Gec rent richting de bal. Gec geeft de bal voor. Bieniusiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Gołdyn is nu in balbezit. Bąchorek onderschept slim de pass. Bąchorek probeert naar een medespeler te passen. Chmielak rent richting de bal. Chmielak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Budziński is nu in balbezit. Goławski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batory. Goławski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Goławski kan niet meer verder spelen. Piejko komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Szmatan geeft de bal voor. Piejko kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Orczykowski de bal onder controle te krijgen. Trastowski is nu in balbezit. Trastowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gorgolewski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skp sielin 46%, FC Dmochy Mrozy 54%.
skp sielin - FC Dmochy Mrozy 0:1

76e minuut.
Bąchorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołdyn verovert de bal door een tackle van achteren. Gołdyn passt de bal met de wreef. Trastowski is nu in balbezit. Trastowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Chmielak geeft de bal voor. Byrdziak springt en kopt de bal. Miszkiel probeert de bal aan de voet te houden. Byrdziak is nu in balbezit. Byrdziak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skp sielin 57%, FC Dmochy Mrozy 43%.
skp sielin - FC Dmochy Mrozy 0:1