Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bobki Mika Łomża FC
Normal Tactiek version 4
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 31.5
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Waryński onderschept slim de pass. Hapka is nu in balbezit. Waryński onderschept slim de pass. Waryński geeft een hoge lob. Ribola springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Warowy is nu in balbezit. Ribola bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapka verovert de bal door een tackle van achteren. Hapka met een sublieme pass. Waryński geeft een hoge lob. Zamordek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bal rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobki - Mika Łomża FC 0:1

10e minuut.
Daar is Ribola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mącik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Warowy. Warowy krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Górniak geeft een hoge lob. Warowy kopt de bal weg. Kluska heeft problemen om de bal te vangen. Ribola rent richting de bal. Ribola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zamordek trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Waryński de bal. Waryński passt de bal zonder na te denken. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Jędryka rent richting de bal. Waryński verovert de bal door een tackle van achteren. Waryński met een sublieme pass. Ribola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribola draait met de bal, schiet en ... Zamordek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Popowicz rent richting de bal. Górniak onderschept slim de pass. Górniak met een sublieme pass. Bal is nu in balbezit. Bal geeft een lange en hoge pass. Zamordek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ribola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Waryński verovert de bal door een tackle van achteren. Górniak rent richting de bal. Górniak speelt de bal door. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Popowicz rent richting de bal. Górniak onderschept slim de pass. Górniak probeert naar een medespeler te passen. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kluska heeft problemen om de bal te vangen. Bal is nu in balbezit. Bal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ribola de bal. Ribola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobki - Mika Łomża FC 0:2

44e minuut.
Dubrawski geeft een hoge lob. Warowy kopt de bal weg. Klungelig pakt Bal de bal. Ribola is nu in balbezit. Ribola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobki 74%, Mika Łomża FC 26%.
FC Bobki - Mika Łomża FC 0:2

47e minuut.
Waryński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Górniak rent richting de bal. Górniak geeft een hoge lob. Bal is nu in balbezit. Bal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Górniak geeft de bal voor. Daar is Warowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warowy probeert naar een medespeler te passen. Ribola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ribola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Warowy is nu in balbezit. Hapka onderschept slim de pass. Hapka speelt de bal door. Ribola rent richting de bal. Ribola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Zamordek met een harde bal richting middenveld. Górniak kopt de bal weg. Bal heeft problemen om de bal te vangen. Bal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hapka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waryński met de inworp. Górniak is nu in balbezit. Górniak geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobki - Mika Łomża FC 0:3

85e minuut.
Popowicz is nu in balbezit. Ristov verovert de bal door een tackle van achteren. Ristov speelt de bal door. Ribola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobki 69%, Mika Łomża FC 31%.
FC Bobki - Mika Łomża FC 0:3