Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mika Łomża FC FC Bobki
version 4 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 15.4
matig Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Morar geeft een hoge lob. Talkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Kluska de bal. Ribola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribola haalt uit met een fantastische trap. Zamordek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bal rent richting de bal. Bal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - FC Bobki 1:0

4e minuut.
Bal rent richting de bal. Ribola is nu in balbezit. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy verovert de bal door een tackle van achteren. Warowy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waryński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jędryka is nu in balbezit. Warowy onderschept slim de pass. Warowy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Górniak passt de bal in één keer door. Bal rent richting de bal. Bal geeft de bal voor. Ribola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - FC Bobki 2:0

18e minuut.
Jędryka is nu in balbezit. Waryński onderschept slim de pass. Waryński speelt de bal door. Warowy is nu in balbezit. Warowy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jędryka passt de bal zonder na te denken. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal met een sublieme pass. Ribola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapka onderschept slim de pass. Morar maakt een afschuwelijke overtreding. Morar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Hapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy begaat een overtreding. Hapka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hapka met een snel genomen vrije trap. Żądło is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waryński. Waryński krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ribola kopt de bal weg. Kluska probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jędryka de bal. Ribola is nu in balbezit. Ribola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mika Łomża FC 30%, FC Bobki 70%.
Mika Łomża FC - FC Bobki 2:0

50e minuut.
Waryński geeft een lange en hoge pass. Ribola is nu in balbezit. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy draait met de bal, schiet en ... Zamordek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - FC Bobki 3:0

62e minuut.
Warowy is nu in balbezit. Warowy met een sublieme pass. Klungelig pakt Mącik de bal. Ribola rent richting de bal. Ribola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - FC Bobki 4:0

64e minuut.
Żądło is nu in balbezit. Waryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński geeft een hoge lob. Ribola rent richting de bal. Ribola haalt uit met een fantastische trap. Zamordek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kluska onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Górniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ribola springt en kopt de bal. Zamordek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Talkowski passt de bal met de wreef. Górniak geeft een hoge lob. Warowy rent richting de bal. Ribola rent richting de bal. Ribola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Waryński kan de bal niet met de borst controleren. Waryński passt de bal zonder na te denken. Warowy met een sublieme pass. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ribola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Górniak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guijt komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Miękus met de inworp. Gonera rent richting de bal. Tuczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tuczyński geeft een hoge lob. Waryński geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - FC Bobki 5:0

83e minuut.
Jędryka passt de bal in één keer door. Waryński probeert naar een medespeler te passen. Ribola heeft problemen om de bal te vangen. Ribola draait met de bal, schiet en ... Zamordek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Talkowski onderschept slim de pass. Talkowski geeft de bal voor. Daar is Ribola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - FC Bobki 6:0

90e minuut.
Ribola speelt de bal door. Daar is Warowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mącik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribola onderschept slim de pass. Ribola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mika Łomża FC 25%, FC Bobki 75%.
Mika Łomża FC - FC Bobki 6:0