Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dmochy Mrozy Victoria Miały
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Jarzyński passt de bal in één keer door. Guc rent richting de bal. Miszkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guc onderschept slim de pass. Guc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jarzyński onderschept slim de pass. Jarzyński geeft een lange en hoge pass. Woronicz kopt de bal weg. Guc rent richting de bal. Burdon speelt de bal door. Paal!

14e minuut.
Miszkiel passt de bal met de wreef. Radyszkiewicz rent richting de bal. Guc bereikt de bal nog maar net als eerste. Guc schiet op doel. Bieniusiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dmochy Mrozy - Victoria Miały 0:1

31e minuut.
Goławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Goławski speelt de bal door. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dmochy Mrozy - Victoria Miały 1:1

39e minuut.
Frągnowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyna geeft de bal voor. Guc bereikt de bal nog maar net als eerste. Guc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiesiołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiesiołowski met een sublieme pass. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Frągnowski speelt de bal door. Świerczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok passt de bal zonder na te denken. Trastowski rent richting de bal. Trastowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dmochy Mrozy 39%, Victoria Miały 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dmochy Mrozy - Victoria Miały 1:1

65e minuut.
Gołdyn heeft problemen om de bal te vangen. Świerczok geeft de bal voor. Klungelig pakt Madziar de bal. Trastowski is nu in balbezit. Trastowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Radyszkiewicz rent richting de bal. Schab verovert de bal door een tackle van achteren. Guc rent richting de bal. Radyszkiewicz rent richting de bal. Radyszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dmochy Mrozy 43%, Victoria Miały 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dmochy Mrozy - Victoria Miały 1:1