Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bobki WCHD
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 21
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Brygoła is nu in balbezit. Ośródka verovert de bal door een tackle van achteren. Ośródka met een sublieme pass. Tryniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryniszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Brygoła is nu in balbezit. Ośródka verovert de bal door een tackle van achteren. Ośródka passt de bal met de wreef. Tryniszewski rent richting de bal. Tryniszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobki - WCHD 0:1

14e minuut.
Kluska geeft een hoge lob. Małyczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht onderschept slim de pass. Policht schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mederski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Grabski de bal. Grabski passt de bal zonder na te denken. Tryniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryniszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bakuń is nu in balbezit. Bakuń geeft een lange en hoge pass. Hapka kan de bal niet met de borst controleren. Tryniszewski rent richting de bal. Tryniszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobki - WCHD 0:2

27e minuut.
Żądło rent richting de bal. Mederski verovert de bal door een tackle van achteren. Mederski geeft de bal voor. Tryniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryniszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobki - WCHD 0:3

40e minuut.
Bakuń passt de bal met de wreef. Popowicz rent richting de bal. Grabski geeft de bal voor. Tryniszewski rent richting de bal. Tryniszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobki 60%, WCHD 40%.
FC Bobki - WCHD 0:3

54e minuut.
Bakuń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ośródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Brygoła de bal. Ośródka is nu in balbezit. Ośródka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Żądło is nu in balbezit. Żądło speelt de bal door. Grabski geeft een hoge lob. Tryniszewski rent richting de bal. Tryniszewski draait met de bal, schiet en ... Zamordek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Grabski is nu in balbezit. Popowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Popowicz probeert naar een medespeler te passen. Policht is nu in balbezit. Policht draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła geeft een lange en hoge pass. Policht is nu in balbezit. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz haalt uit met een fantastische trap. Buczyński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobki - WCHD 1:3

87e minuut.
Brygoła raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gerba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobki 64%, WCHD 36%.
FC Bobki - WCHD 1:3