Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski Drink Team Nieporęt
Lotto_Loko_523 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.7 gemiddelde waardering 33.5
goed Schieten matig
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Feltrinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Feltrinelli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wammerl met de inworp. Sysoev geeft een lange en hoge pass. Lomi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Klungelig pakt Ruciak de bal. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino speelt de bal door. Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Speck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Sysoev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sysoev passt de bal zonder na te denken. Volpino is nu in balbezit. Speck is nu in balbezit. Speck draait met de bal, schiet en ... Lomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Feltrinelli is nu in balbezit. Zatelli verovert de bal door een tackle van achteren. Zatelli passt de bal in één keer door. Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Speck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zatelli met de inworp. Sysoev geeft de bal voor. Speck is nu in balbezit. Speck schiet op doel. Lomi bokst de bal weg.

33e minuut.
Sáez rent richting de bal. Feltrinelli controleert de bal met de borst. Zatelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Speck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petre onderschept slim de pass. Petre passt de bal in één keer door. Zatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatelli geeft een lange en hoge pass. Lomi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Sysoev onderschept slim de pass. Sysoev probeert naar een medespeler te passen. Petre rent richting de bal. Speck verovert de bal door een tackle van achteren. Speck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Dziadur rent richting de bal. Zatelli met een sublieme pass. Sysoev rent richting de bal. Sysoev draait met de bal, schiet en ... Lomi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Drink Team Nieporęt 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 21%, Drink Team Nieporęt 79%.
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Drink Team Nieporęt 1:0

47e minuut.
Rakowski geeft een hoge lob. Inworp. Grociak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Unušić rent richting de bal. Unušić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ruciak speelt de bal door. Zatelli is nu in balbezit. Zatelli passt de bal zonder na te denken. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Wammerl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wammerl passt de bal zonder na te denken. Bobeica speelt de bal door. Speck rent richting de bal. Speck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Petre verovert de bal door een tackle van achteren. Lomi speelt de bal door. Rakowski heeft problemen om de bal te vangen. Unušić rent richting de bal. Unušić schiet op doel. Konopiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Hopman is nu in balbezit. Hopman geeft de bal voor. Bobeica probeert de bal aan de voet te houden. Sysoev rent richting de bal. Sysoev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Feltrinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Feltrinelli speelt de bal door. Stendel probeert naar een medespeler te passen. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Sysoev verovert de bal door een tackle van achteren. Sysoev geeft de bal voor. Volpino rent richting de bal. Volpino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Drink Team Nieporęt 2:0

86e minuut.
Bobeica is nu in balbezit. Sysoev verovert de bal door een tackle van achteren. Sysoev probeert naar een medespeler te passen. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 30%, Drink Team Nieporęt 70%.
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Drink Team Nieporęt 2:0