Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kazimierz Diabelskie Pomioty
Normal Tactiek WTF!!
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 22.5
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Ejsmont geeft de bal voor. Skylakos heeft problemen om de bal te vangen. Ejsmont bereikt de bal nog maar net als eerste. Skylakos is nu in balbezit. Skylakos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Wojtasik verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtasik geeft de bal voor. Klungelig pakt Pijak de bal. Petrusewicz onderschept slim de pass. Petrusewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kazimierz - Diabelskie Pomioty 1:0

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Przybora niet meer kan verder spelen. Parzonka komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Grześkowiak is nu in balbezit. Skrobosz verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobosz speelt de bal door. Skylakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Skylakos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Żok geeft een hoge lob. Inworp. Musni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Jerużalski de bal. Jerużalski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kostrzewa passt de bal met de wreef. Szwarczewski is nu in balbezit. Szwarczewski speelt de bal door. Petrusewicz is nu in balbezit. Petrusewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kazimierz 58%, Diabelskie Pomioty 42%.
FC Kazimierz - Diabelskie Pomioty 1:0

51e minuut.
Jałbrzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jałbrzyk geeft een hoge lob. Daar is Ejsmont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skylakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Skylakos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Grześkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grześkowiak probeert naar een medespeler te passen. Petrusewicz met een sublieme pass. Szwarczewski is nu in balbezit. Szwarczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jerużalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Musni geeft een hoge lob. Skrobosz kopt de bal weg. Skylakos heeft problemen om de bal te vangen. Skylakos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kazimierz - Diabelskie Pomioty 1:1

81e minuut.
Musni rent richting de bal. Szwarczewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Musni. Musni krijgt een gele kaart. Szwarczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Wojtasik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jałbrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosiewicz krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Krokowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krokowski geeft de bal voor. Barski kopt de bal weg. Daar is Skylakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skylakos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Musni kopt de bal weg. Skrobosz probeert naar een medespeler te passen. Skylakos is nu in balbezit. Bergier rent richting de bal. Bergier draait met de bal, schiet en ... Parzonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kazimierz 62%, Diabelskie Pomioty 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kazimierz - Diabelskie Pomioty 1:1