Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabelskie Pomioty FC Kazimierz
WTF!! Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Jerużalski onderschept slim de pass. Moskalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskalewicz probeert naar een medespeler te passen. Skylakos rent richting de bal. Skylakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabelskie Pomioty - FC Kazimierz 1:0

12e minuut.
Muszasty onderschept slim de pass. Muszasty passt de bal in één keer door. Daar is Jałbrzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrusewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrusewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jerużalski geeft de bal voor. Musni kopt de bal weg. Krokowski is nu in balbezit. Szwarczewski rent richting de bal. Szwarczewski draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Koenig rent richting de bal. Koenig passt de bal met de wreef. Skrobosz speelt de bal door. Skylakos rent richting de bal. Skylakos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wilczan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szwarczewski rent richting de bal. Szwarczewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ejsmont geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrobosz met een snelle inworp. Moskalewicz is nu in balbezit. Moskalewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Grześkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Moskalewicz onderschept slim de pass. Moskalewicz speelt de bal door. Skylakos rent richting de bal. Skylakos draait met de bal, schiet en ... Przybora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabelskie Pomioty 58%, FC Kazimierz 42%.
Diabelskie Pomioty - FC Kazimierz 1:0

48e minuut.
Petrusewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak rent richting de bal. Petrusewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Petrusewicz haalt uit met een fantastische trap. Florczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diabelskie Pomioty - FC Kazimierz 1:1

53e minuut.
Moskalewicz rent richting de bal. Moskalewicz speelt de bal door. Koenig met een sublieme pass. Skylakos rent richting de bal. Skylakos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Żok is nu in balbezit. Jerużalski verovert de bal door een tackle van achteren. Jerużalski passt de bal zonder na te denken. Skylakos rent richting de bal. Skylakos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Skrobosz geeft een hoge lob. Żok heeft problemen om de bal te vangen. Jerużalski probeert naar een medespeler te passen. Moskalewicz rent richting de bal. Moskalewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabelskie Pomioty 35%, FC Kazimierz 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diabelskie Pomioty - FC Kazimierz 1:1