Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Włodowice sda
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Kwieciński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzierżak met een snelle inworp. Musiał rent richting de bal. Musiał geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gawroński kopt de bal weg. Pieńkosz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baniera. Baniera krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Potoniec trapt de bal weg van het doel. Pieńkosz kopt de bal weg. Klungelig pakt Zadwórny de bal. Mikosik is nu in balbezit. Mikosik haalt uit met een fantastische trap. Anielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Baniera geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dąblewski de bal onder controle te krijgen. Pieńkosz met een sublieme pass. Mikosik rent richting de bal. Mikosik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dąblewski geeft een hoge lob. Zadwórny is nu in balbezit. Słaby is nu in balbezit. Mikosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stręt met een snelle inworp. Baniera heeft problemen om de bal te vangen. Słaby verovert de bal door een tackle van achteren. Słaby met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Gawroński onderschept slim de pass. Dąblewski verovert de bal door een tackle van achteren. Dąblewski met een sublieme pass. Mikosik is nu in balbezit. Mikosik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Stręt passt de bal zonder na te denken. Baniera is nu in balbezit. Baniera met een sublieme pass. Krasuski rent richting de bal. Krasuski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Włodowice 47%, sda 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia Włodowice - sda 0:0

57e minuut.
Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski haalt uit met een fantastische trap. Ciemnota heeft problemen om de bal te vangen. Krasuski onderschept slim de pass. Krasuski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kapucha rent richting de bal. Kapucha geeft de bal voor. Pisoń probeert de bal aan de voet te houden. Mikosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rowiński probeert naar een medespeler te passen. Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stręt passt de bal zonder na te denken. Baniera is nu in balbezit. Baniera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zadwórny speelt de bal door. Słaby rent richting de bal. Słaby probeert naar een medespeler te passen. Mikosik rent richting de bal. Mikosik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Włodowice 42%, sda 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia Włodowice - sda 0:0