Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sda Polonia Włodowice
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Anielski probeert naar een medespeler te passen. Gawroński is nu in balbezit. Dąblewski maakt een afschuwelijke overtreding. Gawroński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Zadwórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosik verovert de bal door een tackle van achteren. Słaby is nu in balbezit. Mikosik is nu in balbezit. Mikosik draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Słaby passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lesiak de bal. Lesiak met een sublieme pass. Mikosik is nu in balbezit. Mikosik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gawroński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Słaby rent richting de bal. Gawroński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gawroński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sda 63%, Polonia Włodowice 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sda - Polonia Włodowice 0:0

53e minuut.
Kaduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadwórny geeft de bal voor. Krasuski rent richting de bal. Krasuski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sda - Polonia Włodowice 1:0

59e minuut.
Dzierżak rent richting de bal. Kaduk onderschept slim de pass. Kaduk geeft een lange en hoge pass. Potoniec verovert de bal door een tackle van achteren. Lesiak kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Anielski trapt de bal weg van het doel. Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stręt passt de bal in één keer door. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sda - Polonia Włodowice 2:0

72e minuut.
Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński geeft de bal voor. Potoniec rent richting de bal. Mikosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Rowiński rent richting de bal. Rowiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kwieciński de bal. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Słaby rent richting de bal. Gawroński rent richting de bal. Gawroński met een sublieme pass. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski draait met de bal, schiet en ... Szwarc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sda 51%, Polonia Włodowice 49%.
sda - Polonia Włodowice 2:0