Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski Diabelskie Pomioty
Lotto_Loko_523 Tactiek WTF!!
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
42 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten poor
adequate Passen hopeless
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Volpino rent richting de bal. Wilczan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Volpino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Volpino neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Florczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Diabelskie Pomioty 1:0

6e minuut.
Daar is Speck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino verovert de bal door een tackle van achteren. Volpino schiet op doel. Florczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Zatelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Soons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpino is nu in balbezit. Volpino schiet op doel. Na een snelle pass probeert Speck de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hopman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wammerl met een sublieme pass. Speck heeft problemen om de bal te vangen. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zatelli met een sublieme pass. Daar is Kostrzewa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zatelli probeert naar een medespeler te passen. Sysoev is nu in balbezit. Sysoev geeft de bal voor. Florczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Stendel geeft de bal voor. Speck kopt de bal weg. Klungelig pakt Wilczan de bal. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino schiet op doel. Florczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Volpino is nu in balbezit. Sysoev rent richting de bal. Volpino is nu in balbezit. Sysoev is nu in balbezit. Sysoev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zatelli geeft een hoge lob. Pijak rent richting de bal. Volpino onderschept slim de pass. Volpino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Diabelskie Pomioty 2:0

24e minuut.
Pijak onderschept slim de pass. Pijak geeft een lange en hoge pass. Daar is Zatelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zatelli speelt de bal door. Klungelig pakt Volpino de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Diabelskie Pomioty 3:0

30e minuut.
Jerużalski geeft de bal voor. Kostrzewa heeft problemen om de bal te vangen. Zatelli probeert naar een medespeler te passen. Volpino is nu in balbezit. Volpino draait met de bal, schiet en ... Florczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kostrzewa heeft problemen om de bal te vangen. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bergier zijn tegenspeler op de grond. Bergier krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa passt de bal in één keer door. Sysoev rent richting de bal. Sysoev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Speck is nu in balbezit. Speck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Diabelskie Pomioty 4:0

41e minuut.
Sysoev passt de bal zonder na te denken. Volpino rent richting de bal. Volpino draait met de bal, schiet en ... Pijak probeert de bal aan de voet te houden. Florczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Diabelskie Pomioty 5:0

43e minuut.
Wammerl rent richting de bal. Wammerl geeft een hoge lob. Volpino rent richting de bal. Volpino haalt uit met een fantastische trap. Florczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Diabelskie Pomioty 6:0

44e minuut.
Bergier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergier geeft een hoge lob. Wammerl kopt de bal weg. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev draait met de bal, schiet en ... Florczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Pijak passt de bal zonder na te denken. Daar is Volpino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev rent richting de bal. Sysoev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 19%, Diabelskie Pomioty 81%.
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Diabelskie Pomioty 6:0

48e minuut.
Pijak geeft een hoge lob. Wammerl kopt de bal weg. Daar is Jałbrzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Volpino onderschept slim de pass. Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Wammerl passt de bal zonder na te denken. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino is nu in balbezit. Volpino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Diabelskie Pomioty 7:0

58e minuut.
Musni is nu in balbezit. Speck verovert de bal door een tackle van achteren. Speck speelt de bal door. Volpino is nu in balbezit. Volpino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Florczyk met een harde bal richting middenveld. Wammerl speelt de bal door. Speck met een sublieme pass. Volpino is nu in balbezit. Volpino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Diabelskie Pomioty 8:0

59e minuut.
Skylakos speelt de bal door. Bergier rent richting de bal. Bergier passt de bal zonder na te denken. Sysoev is nu in balbezit. Sysoev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Diabelskie Pomioty 9:0

64e minuut.
Hopman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jerużalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sysoev rent richting de bal. Sysoev schiet op doel. Florczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Volpino is nu in balbezit. Volpino haalt uit met een fantastische trap. Daar is Pijak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Speck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sáez kopt de bal weg. Sysoev is nu in balbezit. Sysoev passt de bal met de wreef. Speck rent richting de bal. Speck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pijak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zatelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wammerl is nu in balbezit. Wammerl geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino probeert naar een medespeler te passen. Speck is nu in balbezit. Speck haalt uit met een fantastische trap. Pijak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Florczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Bergier probeert de bal aan de voet te houden. Zatelli is nu in balbezit. Zatelli passt de bal zonder na te denken. Sysoev heeft problemen om de bal te vangen. Sysoev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wammerl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sysoev kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 12%, Diabelskie Pomioty 88%.
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Diabelskie Pomioty 9:0