Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kazimierz Drink Team Nieporęt
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 34
matig Schieten matig
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Krokowski verovert de bal door een tackle van achteren. Alich rent richting de bal. Alich passt de bal zonder na te denken. Grociak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grociak geeft een hoge lob. Przybora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Krokowski geeft een hoge lob. Alich rent richting de bal. Alich speelt de bal door. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap. Przybora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Żok bereikt de bal nog maar net als eerste. Grociak onderschept slim de pass. Grociak passt de bal in één keer door. Daar is Bacusiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Piskorz geeft een lange en hoge pass. Bacusiewicz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bacusiewicz rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Koenig ... Strafschop! Bacusiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Unušić neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kazimierz - Drink Team Nieporęt 0:1

16e minuut.
Krokowski onderschept slim de pass. Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich geeft een lange en hoge pass. Bacusiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Przybora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Krokowski de bal. Unušić probeert naar een medespeler te passen. Wojtasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz onderschept slim de pass. Bacusiewicz schiet op doel. Przybora bokst de bal weg.

21e minuut.
Alich passt de bal in één keer door. Koenig rent richting de bal. Koenig passt de bal met de wreef. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Przybora met een harde bal richting middenveld. Daar is Krokowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unušić probeert naar een medespeler te passen. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kazimierz - Drink Team Nieporęt 0:2

29e minuut.
Alich probeert naar een medespeler te passen. Unušić rent richting de bal. Wojtasik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wojtasik krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Przybora met een harde bal richting middenveld. Unušić kan de bal niet met de borst controleren. Unušić met een sublieme pass. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kazimierz - Drink Team Nieporęt 0:3

38e minuut.
Żok geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grociak met de inworp. Unušić is nu in balbezit. Unušić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Grześkowiak is nu in balbezit. Piskorz verovert de bal door een tackle van achteren. Piskorz probeert naar een medespeler te passen. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kazimierz - Drink Team Nieporęt 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kazimierz 82%, Drink Team Nieporęt 18%.
FC Kazimierz - Drink Team Nieporęt 0:4

50e minuut.
Wojtasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Unušić onderschept slim de pass. Ejsmont rent richting de bal. Bacusiewicz onderschept slim de pass. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ... Przybora bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kazimierz - Drink Team Nieporęt 0:5

54e minuut.
Grześkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Piskorz is nu in balbezit. Piskorz passt de bal met de wreef. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap. Przybora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kazimierz - Drink Team Nieporęt 0:6

71e minuut.
Feltrinelli kopt de bal weg. Unušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Unušić passt de bal zonder na te denken. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Wojtasik heeft problemen om de bal te vangen. Feltrinelli geeft de bal voor. Koenig rent richting de bal. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap. Koenig heeft problemen om de bal te vangen. Krokowski is nu in balbezit. Unušić verovert de bal door een tackle van achteren. Unušić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kazimierz - Drink Team Nieporęt 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kazimierz 80%, Drink Team Nieporęt 20%.
FC Kazimierz - Drink Team Nieporęt 0:7