Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paweł Rangers sda
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.2
hopeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Daar is Stręt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żyluk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gawroński. Żyluk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rojek wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paweł Rangers - sda 1:0

9e minuut.
Rojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojek passt de bal in één keer door. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski haalt uit met een fantastische trap. Panicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paweł Rangers - sda 1:1

11e minuut.
Daar is Krasuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniera rent richting de bal. Żyluk begaat een overtreding. Baniera roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Baniera kan niet meer verder spelen. Raszkiewicz komt het veld opgelopen. Zadwórny wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paweł Rangers - sda 1:2

13e minuut.
Wilchowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żyluk geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ględała de bal onder controle te krijgen. Wichorowski rent richting de bal. Wichorowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyluk begaat een overtreding. Gawroński raakt geblesseerd tijdens het duel. Rowiński met een snel genomen vrije trap. Krasuski heeft problemen om de bal te vangen. Raszkiewicz rent richting de bal. Krasuski is nu in balbezit. Krasuski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zadwórny is nu in balbezit. Zadwórny geeft de bal voor. Dobrzyński kopt de bal weg. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paweł Rangers - sda 1:3

25e minuut.
Rowiński is nu in balbezit. Wilchowski onderschept slim de pass. Wilchowski geeft een hoge lob. Miedziński is nu in balbezit. Miedziński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Panicz met een harde bal richting middenveld. Rojek kopt de bal weg. Zadwórny is nu in balbezit. Wichorowski onderschept slim de pass. Wichorowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paweł Rangers 35%, sda 65%.
Paweł Rangers - sda 1:3

55e minuut.
Dzierżak rent richting de bal. Wichorowski onderschept slim de pass. Wichorowski passt de bal zonder na te denken. Rojek is nu in balbezit. Rojek draait met de bal, schiet en ... Anielski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Paweł Rangers - sda 2:3

62e minuut.
Anielski met een harde bal richting middenveld. Stręt is nu in balbezit. Stręt met een sublieme pass. Krasuski rent richting de bal. Krasuski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gawroński kopt de bal weg. Raszkiewicz speelt de bal door. Durbel heeft problemen om de bal te vangen. Krasuski is nu in balbezit. Krasuski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Stręt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zadwórny de bal. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski schiet op doel. Panicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paweł Rangers - sda 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paweł Rangers 50%, sda 50%.
Paweł Rangers - sda 2:4