Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Włodowice Drink Team Nieporęt
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 36.5
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Unušić onderschept slim de pass. Unušić passt de bal in één keer door. Kozakiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz onderschept slim de pass. Bacusiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ... Szwarc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Drink Team Nieporęt 0:1

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alich speelt de bal door. Unušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Unušić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Szwarc trapt de bal weg van het doel. Grociak is nu in balbezit. Grociak probeert naar een medespeler te passen. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Drink Team Nieporęt 0:2

16e minuut.
Kwieciński met een sublieme pass. Daar is Dąblewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Drink Team Nieporęt 0:3

19e minuut.
Słaby geeft een hoge lob. Petre onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Strzałkowski zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bobeica de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Feltrinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Feltrinelli probeert naar een medespeler te passen. Unušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Unušić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Słaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Feltrinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Feltrinelli met een sublieme pass. Piskorz is nu in balbezit. Piskorz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ciemnota geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piskorz met een snelle inworp. Unušić is nu in balbezit. Unušić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Grociak probeert naar een medespeler te passen. Dąblewski is nu in balbezit. Unušić onderschept slim de pass. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Grociak geeft een hoge lob. Feltrinelli kopt de bal weg. Kozakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Drink Team Nieporęt 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Włodowice 72%, Drink Team Nieporęt 28%.
Polonia Włodowice - Drink Team Nieporęt 0:4

51e minuut.
Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Unušić verovert de bal door een tackle van achteren. Unušić speelt de bal door. Piskorz rent richting de bal. Piskorz geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kapucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkosz is nu in balbezit. Unušić verovert de bal door een tackle van achteren. Unušić haalt uit met een fantastische trap. Szwarc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Drink Team Nieporęt 0:5

60e minuut.
Unušić probeert de bal aan de voet te houden. Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz onderschept slim de pass. Bacusiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Drink Team Nieporęt 0:6

76e minuut.
Feltrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Feltrinelli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ciemnota de bal. Unušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Unušić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kapucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Unušić verovert de bal door een tackle van achteren. Unušić passt de bal zonder na te denken. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Drink Team Nieporęt 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Włodowice 75%, Drink Team Nieporęt 25%.
Polonia Włodowice - Drink Team Nieporęt 0:7