Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team Nieporęt Polonia Włodowice
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 16.3
matig Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Feltrinelli probeert naar een medespeler te passen. Grociak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grociak passt de bal zonder na te denken. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kozakiewicz met een snelle inworp. Dąblewski is nu in balbezit. Feltrinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Unušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Unušić passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Klungelig pakt Feltrinelli de bal. Słaby rent richting de bal. Petre is nu in balbezit. Petre passt de bal zonder na te denken. Dąblewski geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Lomi bokst de bal weg.

12e minuut.
Alich is nu in balbezit. Unušić rent richting de bal. Unušić passt de bal in één keer door. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Alich rent richting de bal. Alich speelt de bal door. Unušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Unušić schiet op doel. Szwarc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Unušić rent richting de bal. Unušić speelt de bal door. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap. Szwarc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - Polonia Włodowice 1:0

23e minuut.
Alich rent richting de bal. Alich passt de bal zonder na te denken. Bacusiewicz rent richting de bal. Unušić is nu in balbezit. Unušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - Polonia Włodowice 2:0

28e minuut.
Kwieciński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kaduk de bal. Alich is nu in balbezit. Unušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Unušić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Unušić met een sublieme pass. Grociak rent richting de bal. Zgrzelak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zgrzelak krijgt een gele kaart. Grociak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruciak met een snel genomen vrije trap. Daar is Bacusiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacusiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - Polonia Włodowice 3:0

44e minuut.
Unušić passt de bal in één keer door. Feltrinelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Bacusiewicz de bal. Bacusiewicz schiet op doel. Kwieciński probeert de bal aan de voet te houden. Szwarc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - Polonia Włodowice 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Nieporęt 24%, Polonia Włodowice 76%.
Drink Team Nieporęt - Polonia Włodowice 4:0

49e minuut.
Lesiak is nu in balbezit. Lesiak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feltrinelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piskorz geeft een hoge lob. Szwarc bokst de bal weg. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - Polonia Włodowice 5:0

50e minuut.
Kaduk met een snelle inworp. Unušić met een sublieme pass. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz schiet op doel. Ciemnota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Grociak met een sublieme pass. Unušić is nu in balbezit. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Unušić onderschept slim de pass. Unušić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - Polonia Włodowice 6:0

63e minuut.
Ruciak met een snelle inworp. Grociak rent richting de bal. Grociak geeft een lange en hoge pass. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Dąblewski heeft problemen om de bal te vangen. Unušić is nu in balbezit. Unušić met een sublieme pass. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz schiet op doel. Szwarc bokst de bal weg.

78e minuut.
Feltrinelli speelt de bal door. Kozakiewicz is nu in balbezit. Piskorz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piskorz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Nieporęt 23%, Polonia Włodowice 77%.
Drink Team Nieporęt - Polonia Włodowice 6:0