Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabelskie Pomioty Paweł Rangers
WTF!! Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Rojek passt de bal zonder na te denken. Jałbrzyk rent richting de bal. Jałbrzyk passt de bal in één keer door. Moskalewicz rent richting de bal. Moskalewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Wilczan geeft de bal voor. Inworp. Ględała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rojek is nu in balbezit. Rojek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Miedziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moskalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskalewicz probeert naar een medespeler te passen. Bergier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabelskie Pomioty - Paweł Rangers 1:0

31e minuut.
Klungelig pakt Jałbrzyk de bal. Ględała rent richting de bal. Ględała passt de bal zonder na te denken. Daar is Rojek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerużalski verovert de bal door een tackle van achteren. Jerużalski speelt de bal door. Bergier is nu in balbezit. Bergier schiet op doel. Panicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabelskie Pomioty - Paweł Rangers 2:0

39e minuut.
Brodnicki probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jałbrzyk met een snelle inworp. Daar is Jerużalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerużalski geeft een hoge lob. Panicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moskalewicz is nu in balbezit. Moskalewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabelskie Pomioty - Paweł Rangers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabelskie Pomioty 54%, Paweł Rangers 46%.
Diabelskie Pomioty - Paweł Rangers 3:0

55e minuut.
Soons heeft problemen om de bal te vangen. Żyluk is nu in balbezit. Bergier begaat een overtreding. Bergier krijgt een gele kaart. Żyluk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żyluk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wichorowski haalt uit met een fantastische trap. Florczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Jerużalski kopt de bal weg. Bergier bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyluk rent richting de bal. Bergier verovert de bal door een tackle van achteren. Bergier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Soons probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ględała neemt de hoekschop. Kostrzewa heeft problemen om de bal te vangen. Wilchowski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dobrzyński probeert de bal met de borst te controleren. Skrobosz rent richting de bal. Moskalewicz rent richting de bal. Moskalewicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Durbel de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ględała kopt de bal weg. Musni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żyluk. Żyluk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabelskie Pomioty 46%, Paweł Rangers 54%.
Diabelskie Pomioty - Paweł Rangers 3:0