Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sda Drink Team Nieporęt
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 35.3
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


7e minuut.
Feltrinelli probeert naar een medespeler te passen. Dzierżak rent richting de bal. Piskorz speelt de bal door. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ... Anielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Unušić onderschept slim de pass. Unušić speelt de bal door. Bacusiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Unušić is nu in balbezit. Unušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sda - Drink Team Nieporęt 0:1

11e minuut.
Lankiewicz speelt de bal door. Musiał is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piskorz. Piskorz krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Unušić probeert de bal met de borst te controleren. Unušić passt de bal met de wreef. Dzierżak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz onderschept slim de pass. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pisoń geeft de bal voor. Bobeica kopt de bal weg. Daar is Lankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Unušić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Alich rent richting de bal. Alich passt de bal zonder na te denken. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz schiet op doel. Anielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sda - Drink Team Nieporęt 0:2

33e minuut.
Klungelig pakt Dziadur de bal. Dziadur geeft een lange en hoge pass. Unušić rent richting de bal. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Petre geeft een lange en hoge pass. Inworp. Musiał zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baniera bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniera schiet op doel. Lomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Rowiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stręt probeert naar een medespeler te passen. Baniera is nu in balbezit. Baniera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Grociak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sda 75%, Drink Team Nieporęt 25%.
sda - Drink Team Nieporęt 0:2

53e minuut.
Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich geeft de bal voor. Potoniec heeft problemen om de bal te vangen. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Feltrinelli passt de bal in één keer door. Potoniec rent richting de bal. Bacusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ... Anielski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Inworp. Ruciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alich geeft de bal voor. Potoniec heeft problemen om de bal te vangen. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisoń rent richting de bal. Bacusiewicz onderschept slim de pass. Bacusiewicz schiet op doel. Anielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sda - Drink Team Nieporęt 0:3

86e minuut.
Baniera probeert naar een medespeler te passen. Piskorz is nu in balbezit. Piskorz passt de bal met de wreef. Unušić rent richting de bal. Unušić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sda 80%, Drink Team Nieporęt 20%.
sda - Drink Team Nieporęt 0:3