Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Włodowice Lokomotiv Ostrów Wielkopolski
Normal Tactiek Lotto_Loko_523
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 35.1
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Sysoev kopt de bal weg. Sáez rent richting de bal. Sáez passt de bal in één keer door. Sysoev is nu in balbezit. Sysoev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Volpino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez onderschept slim de pass. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Zatelli passt de bal zonder na te denken. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev rent richting de bal. Sysoev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:1

7e minuut.
Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dąblewski. Volpino raakt geblesseerd tijdens het duel. Wammerl met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Sysoev de bal. Sáez is nu in balbezit. Sáez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Volpino de bal. Volpino passt de bal in één keer door. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev draait met de bal, schiet en ... Szwarc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:2

12e minuut.
Zatelli probeert naar een medespeler te passen. Volpino is nu in balbezit. Volpino passt de bal in één keer door. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Volpino haalt uit met een fantastische trap. Szwarc probeert naar een medespeler te passen. Dąblewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Wammerl de bal. Wammerl geeft de bal voor. Szwarc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sáez heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sáez is nu in balbezit. Sáez passt de bal zonder na te denken. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino draait met de bal, schiet en ... Szwarc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:3

21e minuut.
Kaduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev verovert de bal door een tackle van achteren. Sysoev probeert naar een medespeler te passen. Volpino rent richting de bal. Volpino haalt uit met een fantastische trap. Szwarc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:4

24e minuut.
Zatelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Kwieciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino schiet op doel. Szwarc probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Sysoev is nu in balbezit. Sysoev geeft een hoge lob. Sáez springt en kopt de bal. Szwarc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Wammerl met een sublieme pass. Zatelli is nu in balbezit. Zatelli met een sublieme pass. Volpino rent richting de bal. Volpino schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zatelli met een sublieme pass. Sáez is nu in balbezit. Volpino is nu in balbezit. Volpino schiet op doel. Szwarc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:5

31e minuut.
Sáez probeert naar een medespeler te passen. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino probeert naar een medespeler te passen. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:6

33e minuut.
Szwarc met een harde bal richting middenveld. Mayén kopt de bal weg. Volpino rent richting de bal. Volpino schiet op doel. Szwarc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:7

35e minuut.
Wammerl passt de bal met de wreef. Zatelli is nu in balbezit. Słaby rent richting de bal. Zatelli verovert de bal door een tackle van achteren. Zatelli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Volpino de bal onder controle te krijgen. Zatelli rent richting de bal. Zatelli passt de bal met de wreef. Sáez heeft problemen om de bal te vangen. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:8

45e minuut.
Szwarc trapt de bal weg. Hopman kopt de bal weg. Sysoev is nu in balbezit. Sysoev met een sublieme pass. Volpino geeft de bal voor. Szwarc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Włodowice 88%, Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 12%.
Polonia Włodowice - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:8

50e minuut.
Zatelli probeert naar een medespeler te passen. Volpino rent richting de bal. Volpino probeert naar een medespeler te passen. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Devalois met een sublieme pass. Klungelig pakt Wammerl de bal. Wammerl passt de bal met de wreef. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Zgrzelak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wammerl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wammerl geeft de bal voor. Sáez krijgt zijn hoofd ertegen. Szwarc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Wammerl rent richting de bal. Wammerl geeft een hoge lob. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino rent richting de bal. Volpino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:9

66e minuut.
Kaduk is nu in balbezit. Devalois verovert de bal door een tackle van achteren. Wammerl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wammerl geeft een hoge lob. Volpino krijgt zijn hoofd ertegen. Szwarc bokst de bal weg.

72e minuut.
Wammerl speelt de bal door. Zatelli rent richting de bal. Zatelli geeft de bal voor. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev draait met de bal, schiet en ... Szwarc bokst de bal weg. Volpino rent richting de bal. Volpino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwieciński heeft problemen om de bal te vangen. Sáez is nu in balbezit. Sáez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:10

74e minuut.
Kwieciński kopt de bal weg. Zatelli is nu in balbezit. Zatelli geeft de bal voor. Sysoev rent richting de bal. Sysoev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Wammerl met een snelle inworp. Zatelli is nu in balbezit. Zatelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Volpino de bal. Volpino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Włodowice 79%, Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 21%.
Polonia Włodowice - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:11