Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 21:09
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0228 [del]
  • Stadion: camp nou
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 12951
Sokół Przytkowice Diabelskie Pomioty
trening Tactiek WTF!!
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Bergier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergier draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Juszczak trapt de bal weg. Daar is Sławoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Jerużalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerużalski met een sublieme pass. Bergier rent richting de bal. Bergier schiet op doel. Ruciak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Juszczak bokst de bal weg.

7e minuut.
Soons onderschept slim de pass. Soons passt de bal in één keer door. Musni heeft problemen om de bal te vangen. Musni geeft de bal voor. Skrobosz geeft een hoge lob. Juszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Skrobosz neemt de hoekschop. Jerużalski is nu in balbezit. Ruciak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruciak krijgt een gele kaart. Jerużalski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bergier neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Przytkowice - Diabelskie Pomioty 0:1

21e minuut.
Chyłek is nu in balbezit. Chyłek geeft een hoge lob. Moskalewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bergier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moskalewicz is nu in balbezit. Moskalewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Przytkowice - Diabelskie Pomioty 0:2

35e minuut.
Jerużalski geeft een lange en hoge pass. Pawlak kopt de bal weg. Musni rent richting de bal. Musni speelt de bal door. Moskalewicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Przytkowice - Diabelskie Pomioty 0:3

37e minuut.
Bergier met de inworp. Musni probeert de bal met de borst te controleren. Zasada is nu in balbezit. Musni verovert de bal door een tackle van achteren. Musni geeft de bal voor. Juszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Jałbrzyk passt de bal zonder na te denken. Musni rent richting de bal. Musni probeert naar een medespeler te passen. Bergier rent richting de bal. Bergier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Przytkowice 79%, Diabelskie Pomioty 21%.
Sokół Przytkowice - Diabelskie Pomioty 0:3

83e minuut.
Ruciak is nu in balbezit. Ruciak passt de bal in één keer door. Chyłek probeert de bal aan de voet te houden. Bergier rent richting de bal. Bergier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Przytkowice 79%, Diabelskie Pomioty 21%.
Sokół Przytkowice - Diabelskie Pomioty 0:3