Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sda Diabelskie Pomioty
Normal Tactiek WTF!!
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 21.9
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Jerużalski probeert naar een medespeler te passen. Skylakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergier is nu in balbezit. Bergier schiet op doel. Anielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sda - Diabelskie Pomioty 0:1

6e minuut.
Soons heeft problemen om de bal te vangen. Baniera rent richting de bal. Baniera speelt de bal door. Skylakos is nu in balbezit. Skylakos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bergier rent richting de bal. Skylakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergier is nu in balbezit. Skylakos rent richting de bal. Skylakos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Stręt is nu in balbezit. Stręt speelt de bal door. Klungelig pakt Jałbrzyk de bal. Krasuski verovert de bal door een tackle van achteren. Krasuski draait met de bal, schiet en ... Florczyk bokst de bal weg.

27e minuut.
Krasuski verovert de bal door een tackle van achteren. Jerużalski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krasuski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Baniera neemt zijn aanloop. Florczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sda - Diabelskie Pomioty 1:1

33e minuut.
Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz probeert naar een medespeler te passen. Skylakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergier is nu in balbezit. Bergier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Baniera passt de bal zonder na te denken. Krasuski rent richting de bal. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski verovert de bal door een tackle van achteren. Krasuski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Soons passt de bal zonder na te denken. Jałbrzyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Jerużalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniera rent richting de bal. Baniera schiet op doel. Florczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sda 56%, Diabelskie Pomioty 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sda - Diabelskie Pomioty 1:1

58e minuut.
Rowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Musni rent richting de bal. Musni geeft een lange en hoge pass. Skylakos krijgt zijn hoofd ertegen. Anielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sda - Diabelskie Pomioty 1:2

62e minuut.
Musni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Potoniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergier bereikt de bal nog maar net als eerste. Skylakos is nu in balbezit. Skylakos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Skrobosz speelt de bal door. Klungelig pakt Skylakos de bal. Zadwórny is nu in balbezit. Skylakos onderschept slim de pass. Skylakos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Baniera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musni is nu in balbezit. Musni passt de bal in één keer door. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sda - Diabelskie Pomioty 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sda 54%, Diabelskie Pomioty 46%.
sda - Diabelskie Pomioty 1:3