Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paweł Rangers Lokomotiv Ostrów Wielkopolski
Normal Tactiek Lotto_Loko_523
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 33.5
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Sysoev heeft problemen om de bal te vangen. Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev verovert de bal door een tackle van achteren. Sysoev schiet op doel. Panicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paweł Rangers - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:1

10e minuut.
Miedziński is nu in balbezit. Sysoev onderschept slim de pass. Sysoev passt de bal met de wreef. Volpino is nu in balbezit. Volpino geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Wammerl met een snelle inworp. Zatelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Durbel de bal. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Paweł Rangers - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:2

13e minuut.
Sáez heeft problemen om de bal te vangen. Żyluk rent richting de bal. Żyluk passt de bal in één keer door. Volpino is nu in balbezit. Volpino haalt uit met een fantastische trap. Panicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Stendel kopt de bal weg. Sysoev heeft problemen om de bal te vangen. Sysoev geeft een lange en hoge pass. Daar is Żyluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Volpino rent richting de bal. Volpino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paweł Rangers - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:3

26e minuut.
Zatelli geeft een hoge lob. Sysoev is nu in balbezit. Sysoev probeert naar een medespeler te passen. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zatelli geeft een hoge lob. Daar is Sáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev haalt uit met een fantastische trap. Panicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paweł Rangers - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:4

32e minuut.
Wichorowski probeert de bal aan de voet te houden. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino passt de bal met de wreef. Sáez is nu in balbezit. Sáez haalt uit met een fantastische trap. Panicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ględała probeert de bal aan de voet te houden. Sysoev is nu in balbezit. Sysoev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sáez de bal onder controle te krijgen. Panicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paweł Rangers - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:5

37e minuut.
Wammerl rent richting de bal. Wammerl geeft een lange en hoge pass. Sysoev kopt de bal weg. Daar is Sáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáez schiet op doel. Panicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Paweł Rangers - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:6

39e minuut.
Hopman kopt de bal weg. Klungelig pakt Sysoev de bal. Sysoev speelt de bal door. Sáez rent richting de bal. Sáez draait met de bal, schiet en ... Panicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paweł Rangers 81%, Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 19%.
Paweł Rangers - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:6

46e minuut.
Daar is Sevgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stendel rent richting de bal. Stendel geeft een hoge lob. Sysoev rent richting de bal. Sysoev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Panicz met een harde bal richting middenveld. Inworp. Stendel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wammerl rent richting de bal. Wammerl geeft een hoge lob. Panicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Durbel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wammerl met een snelle inworp. Zatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatelli probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Brodnicki is nu in balbezit. Brodnicki geeft de bal voor. Zatelli met een sublieme pass. Volpino rent richting de bal. Volpino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Zatelli probeert naar een medespeler te passen. Sevgi is nu in balbezit. Sevgi geeft een lange en hoge pass. Sysoev rent richting de bal. Sysoev geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Volpino is nu in balbezit. Panicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Stendel passt de bal in één keer door. Brodnicki rent richting de bal. Sysoev onderschept slim de pass. Sysoev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paweł Rangers - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:7

58e minuut.
Sáez rent richting de bal. Sáez passt de bal in één keer door. Volpino is nu in balbezit. Volpino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paweł Rangers - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:8

62e minuut.
Wammerl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wammerl passt de bal in één keer door. Zatelli geeft de bal voor. Dobrzyński probeert de bal aan de voet te houden. Sáez rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sysoev rent richting de bal. Sysoev passt de bal met de wreef. Wammerl met een sublieme pass. Sáez rent richting de bal. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zatelli is nu in balbezit. Zatelli geeft een hoge lob. Sysoev is nu in balbezit. Sysoev draait met de bal, schiet en ... Panicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paweł Rangers - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:9

65e minuut.
Sáez onderschept slim de pass. Sáez passt de bal in één keer door. Sysoev is nu in balbezit. Sysoev schiet op doel. Panicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paweł Rangers - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:10

66e minuut.
Wammerl verovert de bal door een tackle van achteren. Wammerl speelt de bal door. Sysoev is nu in balbezit. Sáez rent richting de bal. Sáez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Wammerl onderschept slim de pass. Wammerl speelt de bal door. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Stendel kopt de bal weg. Wammerl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wammerl speelt de bal door. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sysoev kan de bal niet met de borst controleren. Matusiewicz is nu in balbezit. Sysoev verovert de bal door een tackle van achteren. Sysoev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sysoev heeft problemen om de bal te vangen. Matusiewicz begaat een overtreding. Sysoev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sysoev wilt de vrije trap nemen. Panicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Stendel geeft de bal voor. Zatelli rent richting de bal. Zatelli passt de bal in één keer door. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paweł Rangers 87%, Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 13%.
Paweł Rangers - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 0:10