Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski Paweł Rangers
Lotto_Loko_523 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
43 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 16
good Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sáez probeert de bal aan de voet te houden. Matusiewicz geeft een lange en hoge pass. Sáez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Volpino is nu in balbezit. Volpino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Miedziński de bal onder controle te krijgen. Wammerl speelt de bal door. Zatelli is nu in balbezit. Zatelli geeft een lange en hoge pass. Sáez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Wammerl rent richting de bal. Rojek onderschept slim de pass. Rojek met een sublieme pass. Zatelli geeft een hoge lob. Sáez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Paweł Rangers 1:0

10e minuut.
Miedziński is nu in balbezit. Sysoev verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez rent richting de bal. Sáez draait met de bal, schiet en ... Matusiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wammerl neemt de hoekschop. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Wammerl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wammerl geeft de bal voor. Sáez kopt de bal weg. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wammerl passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sysoev de bal. Sysoev speelt de bal door. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino draait met de bal, schiet en ... Panicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panicz probeert naar een medespeler te passen. Hopman kopt de bal weg. Zatelli geeft de bal voor. Panicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Miedziński geeft de bal voor. Wammerl geeft een hoge lob. Sysoev kopt de bal weg. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Miedziński is nu in balbezit. Sysoev onderschept slim de pass. Sysoev passt de bal zonder na te denken. Sáez is nu in balbezit. Sáez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev probeert naar een medespeler te passen. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino schiet op doel. Panicz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wammerl met een snelle inworp. Zatelli is nu in balbezit. Zatelli geeft de bal voor. Volpino springt en kopt de bal. Panicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Zatelli met een sublieme pass. Sysoev is nu in balbezit. Sysoev passt de bal met de wreef. Volpino is nu in balbezit. Volpino schiet op doel. Panicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Stendel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Panicz trapt de bal weg. Klungelig pakt Wammerl de bal. Wammerl draait met de bal, schiet en ... Volpino kopt de bal weg. Panicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Sáez is nu in balbezit. Sáez passt de bal in één keer door. Volpino rent richting de bal. Volpino haalt uit met een fantastische trap. Panicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Paweł Rangers 2:0

44e minuut.
Ględała is nu in balbezit. Ględała passt de bal zonder na te denken. Zatelli geeft een hoge lob. Sysoev rent richting de bal. Sysoev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 23%, Paweł Rangers 77%.
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Paweł Rangers 2:0

47e minuut.
Inworp. Wammerl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zatelli rent richting de bal. Zatelli geeft de bal voor. Sáez springt en kopt de bal. Panicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Durbel heeft problemen om de bal te vangen. Volpino is nu in balbezit. Volpino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Paweł Rangers 3:0

48e minuut.
Sáez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zatelli de bal. Zatelli passt de bal in één keer door. Sysoev rent richting de bal. Sysoev schiet op doel. Paal!

49e minuut.
Durbel geeft een lange en hoge pass. Zatelli kopt de bal weg. Sysoev met een sublieme pass. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino haalt uit met een fantastische trap. Panicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sáez rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Żyluk geeft een lange en hoge pass. Mayén kopt de bal weg. Wammerl is nu in balbezit. Wammerl geeft de bal voor. Volpino geeft de bal voor. Panicz bokst de bal weg. Sáez is nu in balbezit. Sáez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Paweł Rangers 4:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zatelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Wammerl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wammerl geeft de bal voor. Sysoev maakt een snoekduik en kopt de bal. Panicz bokst de bal weg. Volpino rent richting de bal. Volpino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Paweł Rangers 5:0

57e minuut.
Wammerl met de inworp. Zatelli geeft een lange en hoge pass. Sysoev speelt de bal door. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dobrzyński speelt de bal door. Żyluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino onderschept slim de pass. Volpino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zatelli geeft een hoge lob. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino geeft de bal voor. Sysoev rent richting de bal. Sysoev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Paweł Rangers 6:0

65e minuut.
Panicz met een harde bal richting middenveld. Wammerl is nu in balbezit. Wammerl passt de bal in één keer door. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sáez is nu in balbezit. Durbel rent richting de bal. Sáez verovert de bal door een tackle van achteren. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Paweł Rangers 7:0

71e minuut.
Wilchowski passt de bal zonder na te denken. Volpino rent richting de bal. Volpino geeft een hoge lob. Sysoev heeft problemen om de bal te vangen. Sysoev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zatelli rent richting de bal. Zatelli geeft de bal voor. Sáez kopt de bal weg. Volpino rent richting de bal. Volpino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sevgi met een sublieme pass. Sysoev rent richting de bal. Sysoev speelt de bal door. Sáez rent richting de bal. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Panicz trapt de bal weg. Wammerl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wammerl geeft een hoge lob. Volpino rent richting de bal. Volpino schiet op doel. Panicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Paweł Rangers 8:0

81e minuut.
Wammerl passt de bal zonder na te denken. Sysoev is nu in balbezit. Sysoev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 14%, Paweł Rangers 86%.
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Paweł Rangers 8:0