Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokół Przytkowice Drink Team Nieporęt
trening Tactiek Normal
34% Balbezit 66%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 35.4
slecht Schieten matig
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


7e minuut.
Chyłek is nu in balbezit. Bacusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kurczab bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ... Juszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Unušić geeft een hoge lob. Doeltrap. Sławoj trapt de bal weg. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Piskorz passt de bal met de wreef. Feltrinelli is nu in balbezit. Feltrinelli passt de bal met de wreef. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Przytkowice - Drink Team Nieporęt 0:1

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Unušić de bal onder controle te krijgen. Unušić passt de bal in één keer door. Grociak probeert naar een medespeler te passen. Alich rent richting de bal. Alich geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Przytkowice - Drink Team Nieporęt 0:2

29e minuut.
Inworp. Pawlak met een snelle inworp. Chyłek probeert de bal met de borst te controleren. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cerone is nu in balbezit. Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich passt de bal zonder na te denken. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Przytkowice - Drink Team Nieporęt 0:3

33e minuut.
Kurczab kopt de bal weg. Juszczak probeert naar een medespeler te passen. Ruciak kopt de bal weg. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Piskorz met een snelle inworp. Unušić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sławoj de bal. Grociak geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Juszczak trapt de bal weg. Unušić is nu in balbezit. Unušić speelt de bal door. Bacusiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dziadur rent richting de bal. Dziadur passt de bal met de wreef. Piskorz is nu in balbezit. Piskorz geeft een hoge lob. Bacusiewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Przytkowice - Drink Team Nieporęt 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Przytkowice 91%, Drink Team Nieporęt 9%.
Sokół Przytkowice - Drink Team Nieporęt 0:4

53e minuut.
Pawlak met een snelle inworp. Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek passt de bal zonder na te denken. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Unušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unušić schiet op doel. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz schiet op doel. Juszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. Sławoj met de inworp. Piskorz probeert naar een medespeler te passen. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Juszczak met een harde bal richting middenveld. Alich speelt de bal door. Grociak is nu in balbezit. Grociak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Feltrinelli probeert naar een medespeler te passen. Dziadur rent richting de bal. Dziadur speelt de bal door. Piskorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piskorz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Grociak geeft een hoge lob. Chyłek kopt de bal weg. Feltrinelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pawlak is nu in balbezit. Pawlak probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Juszczak met een harde bal richting middenveld. Unušić rent richting de bal. Unušić schiet op doel. Juszczak bokst de bal weg.

85e minuut.
Unušić haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Juszczak met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Unušić de bal. Unušić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Piskorz geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Juszczak trapt de bal weg van het doel. Unušić is nu in balbezit. Unušić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Przytkowice 87%, Drink Team Nieporęt 13%.
Sokół Przytkowice - Drink Team Nieporęt 0:4