Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sda FC Kazimierz
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


29e minuut.
Daar is Ejsmont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejsmont legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ejsmont krijgt een gele kaart. Krasuski raakt geblesseerd tijdens het duel. Baniera neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sda 63%, FC Kazimierz 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sda - FC Kazimierz 0:0

50e minuut.
Pisoń geeft de bal voor. Grześkowiak kopt de bal weg. Krasuski rent richting de bal. Baniera rent richting de bal. Baniera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Dzierżak rent richting de bal. Dzierżak geeft de bal voor. Daar is Rowiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gawroński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Wojtasik de bal onder controle te krijgen. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sda - FC Kazimierz 1:0

81e minuut.
Dzierżak geeft een lange en hoge pass. Stręt is nu in balbezit. Stręt met een sublieme pass. Krasuski is nu in balbezit. Krasuski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sda 58%, FC Kazimierz 42%.
sda - FC Kazimierz 1:0