Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Włodowice Diabelskie Pomioty
Normal Tactiek WTF!!
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 21.1
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Skrobosz speelt de bal door. Musni bereikt de bal nog maar net als eerste. Musni geeft een hoge lob. Skylakos is nu in balbezit. Skylakos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Musni is nu in balbezit. Musni geeft een lange en hoge pass. Ciemnota rent richting de bal. Bergier onderschept slim de pass. Bergier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Musni met een sublieme pass. Bergier is nu in balbezit. Bergier passt de bal met de wreef. Skylakos rent richting de bal. Skylakos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kwieciński passt de bal in één keer door. Zgrzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzelak geeft een lange en hoge pass. Musni geeft een hoge lob. Skylakos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ciemnota geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kostrzewa met een snelle inworp. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bergier geeft de bal voor. Moskalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskalewicz passt de bal met de wreef. Skylakos rent richting de bal. Skylakos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Diabelskie Pomioty 0:1

38e minuut.
Kaduk rent richting de bal. Kaduk met een sublieme pass. Klungelig pakt Mikosik de bal. Mikosik haalt uit met een fantastische trap. Florczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Zgrzelak rent richting de bal. Musni onderschept slim de pass. Moskalewicz probeert naar een medespeler te passen. Skylakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Skylakos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Diabelskie Pomioty 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Włodowice 54%, Diabelskie Pomioty 46%.
Polonia Włodowice - Diabelskie Pomioty 0:2

48e minuut.
Pijak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Strzałkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Słaby is nu in balbezit. Słaby passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kozakiewicz is nu in balbezit. Skrobosz verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobosz passt de bal met de wreef. Bergier is nu in balbezit. Bergier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Diabelskie Pomioty 0:3

58e minuut.
Słaby bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bergier. Słaby is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Słaby met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Pijak de bal. Mikosik verovert de bal door een tackle van achteren. Mikosik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Musni geeft een lange en hoge pass. Skrobosz is nu in balbezit. Skrobosz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skylakos de bal. Skylakos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bergier onderschept slim de pass. Bergier probeert naar een medespeler te passen. Skylakos rent richting de bal. Bergier rent richting de bal. Bergier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ciemnota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skylakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Skylakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Diabelskie Pomioty 0:4

82e minuut.
Kostrzewa is nu in balbezit. Strzałkowski onderschept slim de pass. Strzałkowski met een sublieme pass. Mikosik is nu in balbezit. Mikosik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Włodowice 59%, Diabelskie Pomioty 41%.
Polonia Włodowice - Diabelskie Pomioty 0:4