Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski Sokół Przytkowice
Lotto_Loko_523 Tactiek trening
56% Balbezit 44%
8% Spel op eigen helft 92%
53 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 18.3
solide Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Sysoev heeft problemen om de bal te vangen. Ruciak is nu in balbezit. Sysoev onderschept slim de pass. Sysoev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 1:0

3e minuut.
Volpino geeft een hoge lob. Sysoev rent richting de bal. Sławoj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sysoev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sysoev neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 2:0

6e minuut.
Juszczak probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zatelli met een snelle inworp. Volpino rent richting de bal. Volpino geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pawlak probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wammerl neemt de hoekschop. Sysoev springt en kopt de bal. Juszczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 3:0

14e minuut.
Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino passt de bal zonder na te denken. Rakowski geeft een hoge lob. Daar is Volpino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 4:0

21e minuut.
Zatelli neemt de hoekschop. Chyłek kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zatelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Volpino springt en kopt de bal. Juszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Sysoev geeft de bal voor. Klungelig pakt Pawlak de bal. Volpino rent richting de bal. Volpino schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chyłek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 5:0

25e minuut.
Różycki probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wammerl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sysoev rent richting de bal. Sysoev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 6:0

26e minuut.
Ruciak is nu in balbezit. Ruciak geeft een hoge lob. Sáez probeert de bal aan de voet te houden. Volpino rent richting de bal. Volpino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Juszczak trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wammerl met een snelle inworp. Sysoev is nu in balbezit. Sysoev draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Sysoev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wammerl controleert de bal met de borst. Zasada geeft een hoge lob. Kiełczykowski met een sublieme pass. Sławoj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi met een sublieme pass. Sysoev rent richting de bal. Sysoev draait met de bal, schiet en ... Juszczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 7:0

31e minuut.
Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev geeft een lange en hoge pass. Daar is Volpino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpino haalt uit met een fantastische trap. Pawlak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wammerl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez is nu in balbezit. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 8:0

33e minuut.
Kurczab is nu in balbezit. Sysoev onderschept slim de pass. Sysoev probeert naar een medespeler te passen. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wammerl met een snelle inworp. Kurczab is nu in balbezit. Sáez rent richting de bal. Sáez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 9:0

39e minuut.
Inworp. Wammerl met de inworp. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev geeft een lange en hoge pass. Volpino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 10:0

42e minuut.
Klungelig pakt Rakowski de bal. Mayén rent richting de bal. Mayén probeert naar een medespeler te passen. Daar is Volpino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zasada probeert naar een medespeler te passen. Wammerl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wammerl geeft een hoge lob. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 9%, Sokół Przytkowice 91%.
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 10:0

46e minuut.
Chyłek passt de bal met de wreef. Sysoev is nu in balbezit. Kurczab is nu in balbezit. Sysoev onderschept slim de pass. Sysoev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Volpino rent richting de bal. Volpino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chyłek met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Volpino de bal. Volpino geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Ruciak is nu in balbezit. Ruciak geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wammerl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sysoev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Juszczak speelt de bal door. Inworp. Wammerl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sysoev rent richting de bal. Sysoev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 11:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pawlak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chyłek controleert de bal met de borst. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Juszczak met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wammerl met een snelle inworp. Sysoev rent richting de bal. Sysoev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruciak trapt de bal weg. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pawlak de bal onder controle te krijgen. Juszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 12:0

52e minuut.
Volpino is nu in balbezit. Volpino speelt de bal door. Rakowski is nu in balbezit. Kurczab bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczab draait met de bal, schiet en ... Konopiński bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Juszczak trapt de bal weg van het doel. Inworp. Wammerl met een snelle inworp. Zatelli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zatelli onderschept slim de pass. Zatelli geeft een lange en hoge pass. Sysoev rent richting de bal. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 13:0

59e minuut.
Sławoj passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Kurczab de bal onder controle te krijgen. Sáez is nu in balbezit. Sáez draait met de bal, schiet en ... Juszczak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Juszczak trapt de bal weg van het doel. Inworp. Zatelli met de inworp. Volpino rent richting de bal. Volpino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 14:0

62e minuut.
Juszczak speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wammerl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sysoev is nu in balbezit. Sysoev geeft de bal voor. Juszczak bokst de bal weg.

63e minuut.
Inworp. Wammerl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sysoev is nu in balbezit. Ruciak verovert de bal door een tackle van achteren. Ruciak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zatelli zal de hoekschop nemen. Volpino springt en kopt de bal. Juszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 15:0

66e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wammerl zal de hoekschop nemen. Sysoev rent richting de bal. Sysoev passt de bal zonder na te denken. Sáez is nu in balbezit. Sáez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 16:0

67e minuut.
Klungelig pakt Chyłek de bal. Sáez is nu in balbezit. Sławoj verovert de bal door een tackle van achteren. Chyłek is nu in balbezit. Chyłek passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zatelli zal de hoekschop nemen. Volpino springt en kopt de bal. Juszczak bokst de bal weg. Paal! Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zatelli probeert de bal met de borst te controleren. Zatelli geeft de bal voor. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chyłek de bal onder controle te krijgen. Juszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 17:0

71e minuut.
Zatelli is nu in balbezit. Różycki onderschept slim de pass. Zatelli onderschept slim de pass. Zatelli geeft een lange en hoge pass. Sáez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sáez rent richting de bal. Chyłek is nu in balbezit. Sáez onderschept slim de pass. Volpino is nu in balbezit. Volpino schiet op doel. Juszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 18:0

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wammerl met een snelle inworp. Zatelli speelt de bal door. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 19:0

76e minuut.
Chyłek rent richting de bal. Pawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlak passt de bal met de wreef. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez geeft de bal voor. Ruciak probeert de bal aan de voet te houden. Sáez rent richting de bal. Sáez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sysoev is nu in balbezit. Sysoev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pawlak trapt de bal weg. Różycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zasada is nu in balbezit. Sysoev verovert de bal door een tackle van achteren. Sysoev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pawlak geeft een hoge lob. Inworp. Zatelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 20:0

84e minuut.
Kurczab met een sublieme pass. Klungelig pakt Chyłek de bal. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 7%, Sokół Przytkowice 93%.
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - Sokół Przytkowice 21:0