Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bareza Castilla
Bareziana Tactiek 433
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 39.1
zwak Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


9e minuut.
Koks passt de bal zonder na te denken. Pereiro is nu in balbezit. Pereiro geeft de bal voor. Langeveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Langeveld draait met de bal, schiet en ... Winiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dębek is nu in balbezit. Tofiqli onderschept slim de pass. Tofiqli geeft een lange en hoge pass. Belestrieri heeft problemen om de bal te vangen. Belestrieri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Koks kopt de bal weg. Klungelig pakt Hohmann de bal. Hohmann met een sublieme pass. Langeveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Langeveld schiet op doel. Winiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Langeveld is nu in balbezit. Langeveld passt de bal zonder na te denken. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli draait met de bal, schiet en ... Winiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tofiqli geeft een hoge lob. Belestrieri controleert de bal met de borst. Langeveld rent richting de bal. Langeveld draait met de bal, schiet en ... Winiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bareza - Castilla 0:1

41e minuut.
Mazurkiewicz geeft de bal voor. Kamieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniec met een sublieme pass. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński schiet op doel. Murado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bareza - Castilla 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bareza 73%, Castilla 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bareza - Castilla 1:1

51e minuut.
Klempera passt de bal in één keer door. Belestrieri rent richting de bal. Koks geeft een lange en hoge pass. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klempera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamieniec rent richting de bal. Kamieniec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bareza - Castilla 2:1

61e minuut.
Daar is Koks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belestrieri rent richting de bal. Tofiqli rent richting de bal. Klungelig pakt Tofiqli de bal. Tofiqli geeft een lange en hoge pass. Winiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Pereiro rent richting de bal. Pereiro geeft een lange en hoge pass. Rypkamito controleert de bal met de borst. Langeveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Langeveld haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Mazurkiewicz is nu in balbezit. Chavez Frias verovert de bal door een tackle van achteren. Chavez Frias passt de bal in één keer door. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli passt de bal met de wreef. Winiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Langeveld rent richting de bal. Langeveld schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bareza - Castilla 2:2

86e minuut.
Rypkamito geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hankiss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli draait met de bal, schiet en ... Winiecki bokst de bal weg. Belestrieri is nu in balbezit. Belestrieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bareza - Castilla 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bareza 58%, Castilla 42%.
FC Bareza - Castilla 2:3