Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castilla FC Tibbers
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 23.8
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Hankiss verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Tofiqli de bal. Tofiqli speelt de bal door. Langeveld is nu in balbezit. Langeveld haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tofiqli is nu in balbezit. Hankiss rent richting de bal. Hankiss passt de bal zonder na te denken. Langeveld heeft problemen om de bal te vangen. Langeveld draait met de bal, schiet en ... Potrzebny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Langeveld is nu in balbezit. Belestrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski onderschept slim de pass. Langeveld is nu in balbezit. Langeveld draait met de bal, schiet en ... Potrzebny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castilla - FC Tibbers 1:0

22e minuut.
Hankiss passt de bal zonder na te denken. Defrancq rent richting de bal. Hankiss probeert naar een medespeler te passen. Langeveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Langeveld draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Gawryszewski geeft de bal voor. Chavez Frias kopt de bal weg. Pereiro rent richting de bal. Pereiro geeft een hoge lob. Langeveld maakt een snoekduik en kopt de bal. Potrzebny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Tofiqli probeert naar een medespeler te passen. Langeveld is nu in balbezit. Gawryszewski rent richting de bal. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Potrzebny trapt de bal weg van het doel. Hohmann kopt de bal weg. Belestrieri is nu in balbezit. Belestrieri haalt uit met een fantastische trap. Tofiqli krijgt zijn hoofd ertegen. Potrzebny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Tofiqli rent richting de bal. Langeveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli draait met de bal, schiet en ... Potrzebny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castilla - FC Tibbers 2:0

38e minuut.
Klungelig pakt Klempera de bal. Jurczak is nu in balbezit. Klempera verovert de bal door een tackle van achteren. Holewiński verovert de bal door een tackle van achteren. Holewiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Belestrieri geeft de bal voor. Tofiqli rent richting de bal. Tofiqli passt de bal met de wreef. Langeveld is nu in balbezit. Langeveld haalt uit met een fantastische trap. Potrzebny bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castilla 34%, FC Tibbers 66%.
Castilla - FC Tibbers 2:0

53e minuut.
Sadzawicki onderschept slim de pass. Sadzawicki probeert naar een medespeler te passen. Szpręglewski is nu in balbezit. Belestrieri onderschept slim de pass. Belestrieri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Czubak de bal. Tofiqli rent richting de bal. Śleboda is nu in balbezit. Tofiqli onderschept slim de pass. Tofiqli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Tofiqli is nu in balbezit. Hankiss probeert naar een medespeler te passen. Hohmann speelt de bal door. Langeveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Langeveld schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Potrzebny met een sublieme pass. Hohmann kopt de bal weg. Szpręglewski controleert de bal met de borst. Belestrieri rent richting de bal. Belestrieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hankiss passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Belestrieri de bal. Belestrieri speelt de bal door. Langeveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Langeveld draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kołacki is nu in balbezit. Kołacki geeft een hoge lob. Toper kopt de bal weg. Tofiqli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tofiqli haalt uit met een fantastische trap. Potrzebny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castilla 21%, FC Tibbers 79%.
Castilla - FC Tibbers 2:0