Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pitbull1978 portugaria
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Pijanowski geeft een hoge lob. Sakrajecki rent richting de bal. Rydel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sakrajecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Podobiński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tarcza bokst de bal weg. Podobiński is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sitarz zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Podobiński onderschept slim de pass. Podobiński passt de bal in één keer door. Sakrajecki is nu in balbezit. Sakrajecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Chwalibóg kopt de bal weg. Zięcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczeciński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczeciński krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Karpowicz rent richting de bal. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot passt de bal met de wreef. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromada geeft een lange en hoge pass. Cypisek is nu in balbezit. Barylewski verovert de bal door een tackle van achteren. Barylewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pitbull1978 65%, portugaria 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pitbull1978 - portugaria 0:0

67e minuut.
Chylaszek onderschept slim de pass. Chylaszek geeft een hoge lob. Rydel heeft problemen om de bal te vangen. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Szczeciński onderschept slim de pass. Szczeciński speelt de bal door. Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpowicz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rydel de bal onder controle te krijgen. Tarcza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Podobiński haalt uit met een fantastische trap. Rydel kopt de bal weg. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Podobiński rent richting de bal. Podobiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pitbull1978 75%, portugaria 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pitbull1978 - portugaria 0:0