Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Potok Brzezówka ZKS ósma liga
352 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen matig


7e minuut.
Żurek kopt de bal weg. Daar is Reiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołejszo speelt de bal door. Ipnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipnar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Żurek met een sublieme pass. Wołejszo rent richting de bal. Wołejszo geeft een lange en hoge pass. Ipnar is nu in balbezit. Ipnar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Messias geeft een lange en hoge pass. Gromczak kopt de bal weg. Adamus heeft problemen om de bal te vangen. Maciaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciaszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Szymanowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Spyrka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maciaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciaszek draait met de bal, schiet en ... Mijal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gromczak probeert de bal aan de voet te houden. Mirecki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Potok Brzezówka - ZKS ósma liga 0:1

23e minuut.
Adamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus met een sublieme pass. Kasprzycki is nu in balbezit. Mirecki onderschept slim de pass. Mirecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Potok Brzezówka 55%, ZKS ósma liga 45%.
WKS Potok Brzezówka - ZKS ósma liga 0:1

54e minuut.
Żurek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czader is nu in balbezit. Żurek met een sublieme pass. Mirecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Knobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss is nu in balbezit. Reiss passt de bal in één keer door. Mirecki is nu in balbezit. Mirecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Czader geeft een hoge lob. Szłapka kopt de bal weg. Spyrka rent richting de bal. Sygnat rent richting de bal. Sygnat geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Potok Brzezówka 45%, ZKS ósma liga 55%.
WKS Potok Brzezówka - ZKS ósma liga 0:1