Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uks 1 Reda Castilla
Normal Tactiek 433
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 35.9
poor Schieten adequate
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


8e minuut.
Hohmann speelt de bal door. Drabik speelt de bal door. Klungelig pakt Gołomp de bal. Langeveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Langeveld draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Defrancq met een snelle inworp. Hohmann probeert naar een medespeler te passen. Hankiss rent richting de bal. Hankiss geeft een hoge lob. Langeveld krijgt zijn hoofd ertegen. Bokłaga bokst de bal weg.

12e minuut.
Trzonek heeft problemen om de bal te vangen. Hankiss verovert de bal door een tackle van achteren. Hankiss probeert naar een medespeler te passen. Tofiqli rent richting de bal. Tofiqli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Wojtóściszyn is nu in balbezit. Pereiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pereiro met een sublieme pass. Belestrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Belestrieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks 1 Reda - Castilla 0:1

33e minuut.
Klungelig pakt Bosak de bal. Wojtóściszyn is nu in balbezit. Wojtóściszyn probeert naar een medespeler te passen. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks 1 Reda - Castilla 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uks 1 Reda 78%, Castilla 22%.
Uks 1 Reda - Castilla 0:2

51e minuut.
Defrancq geeft een hoge lob. Langeveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uks 1 Reda - Castilla 0:3

59e minuut.
Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hankiss rent richting de bal. Hankiss speelt de bal door. Klungelig pakt Belestrieri de bal. Belestrieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks 1 Reda - Castilla 0:4

61e minuut.
Langeveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Langeveld passt de bal met de wreef. Belestrieri rent richting de bal. Belestrieri haalt uit met een fantastische trap. Bokłaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Langeveld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tofiqli rent richting de bal. Tofiqli haalt uit met een fantastische trap. Bokłaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks 1 Reda - Castilla 0:5

72e minuut.
Gołomp probeert naar een medespeler te passen. Bosak speelt de bal door. Hankiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Klungelig pakt Bosak de bal. Hohmann is nu in balbezit. Hohmann passt de bal zonder na te denken. Daar is Langeveld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langeveld met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks 1 Reda - Castilla 0:6

81e minuut.
Hohmann is nu in balbezit. Bosak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hohmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Chavez Frias zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Drabik de bal. Tofiqli onderschept slim de pass. Tofiqli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uks 1 Reda - Castilla 0:7

82e minuut.
Bosak met een sublieme pass. Gibes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli draait met de bal, schiet en ... Bokłaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Doeltrap. Bokłaga met een harde bal richting middenveld. Hohmann kopt de bal weg. Langeveld rent richting de bal. Langeveld haalt uit met een fantastische trap. Bokłaga bokst de bal weg.

85e minuut.
Hohmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hohmann met een sublieme pass. Klungelig pakt Langeveld de bal. Hohmann is nu in balbezit. Hohmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bokłaga speelt de bal door. Defrancq kopt de bal weg. Drabik heeft problemen om de bal te vangen. Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli haalt uit met een fantastische trap. Bokłaga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uks 1 Reda 80%, Castilla 20%.
Uks 1 Reda - Castilla 0:7