Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tibbers emilgos12
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Wydro geeft een lange en hoge pass. Daar is Szpręglewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mumowski de bal onder controle te krijgen. Potrzebny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Toper kopt de bal weg. Urbański rent richting de bal. Holewiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Holewiński krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Przybyliński speelt de bal door. Wydro rent richting de bal. Wydro passt de bal zonder na te denken. Daar is Mumowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mumowski draait met de bal, schiet en ... Potrzebny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tibbers - emilgos12 0:1

25e minuut.
Ledwoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałajko verovert de bal door een tackle van achteren. Mumowski onderschept slim de pass. Ledwoń is nu in balbezit. Ledwoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Iwanecki met een sublieme pass. Piniacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piniacki geeft de bal voor. Jurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Wydro met een snelle inworp. Ledwoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałajko begaat een overtreding. Szałajko krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Węgrzyk passt de bal met de wreef. Mumowski is nu in balbezit. Szałajko verovert de bal door een tackle van achteren. Ledwoń is nu in balbezit. Ledwoń haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tibbers - emilgos12 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tibbers 57%, emilgos12 43%.
FC Tibbers - emilgos12 0:2

55e minuut.
Piniacki speelt de bal door. Osuch is nu in balbezit. Jurczak onderschept slim de pass. Holewiński rent richting de bal. Holewiński draait met de bal, schiet en ... Derlicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Szpręglewski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Węgrzyk met een snelle inworp. Ledwoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Przybyliński geeft een hoge lob. Inworp. Toper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holewiński rent richting de bal. Holewiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gawryszewski geeft de bal voor. Węgrzyk kopt de bal weg. Szałajko heeft problemen om de bal te vangen. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tibbers - emilgos12 0:3

77e minuut.
Przybyliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osuch kan de bal niet met de borst controleren. Sadzawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuch is nu in balbezit. Osuch geeft een lange en hoge pass. Potrzebny bokst de bal weg. Potrzebny met een sublieme pass. Jurczak rent richting de bal. Holewiński is nu in balbezit. Holewiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Osuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuch met een sublieme pass. Ledwoń probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mumowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mumowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tibbers 52%, emilgos12 48%.
FC Tibbers - emilgos12 0:3