Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
portugaria WKS Potok Brzezówka
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Szczeciński probeert naar een medespeler te passen. Adamus rent richting de bal. Podobiński is nu in balbezit. Wołejszo onderschept slim de pass. Wołejszo geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Szczeciński heeft problemen om de bal te vangen. Sygnat rent richting de bal. Sygnat passt de bal zonder na te denken. Ipnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipnar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
portugaria - WKS Potok Brzezówka 0:1

41e minuut.
Cypisek heeft problemen om de bal te vangen. Cypisek geeft een hoge lob. Podobiński kopt de bal weg. Sakrajecki rent richting de bal. Sakrajecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portugaria 54%, WKS Potok Brzezówka 46%.
portugaria - WKS Potok Brzezówka 0:1

46e minuut.
Szczeciński passt de bal met de wreef. Sakrajecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kasprzycki. Kasprzycki krijgt een gele kaart. Sakrajecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szczeciński komt bij de bal en schiet. Mijal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
portugaria - WKS Potok Brzezówka 1:1

54e minuut.
Wołejszo met een sublieme pass. Gmitrzuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipnar verovert de bal door een tackle van achteren. Ipnar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ipnar onderschept slim de pass. Wołejszo probeert naar een medespeler te passen. Knobel is nu in balbezit. Knobel haalt uit met een fantastische trap. Kiepski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
portugaria - WKS Potok Brzezówka 1:2

63e minuut.
Wołejszo verovert de bal door een tackle van achteren. Wołejszo geeft een hoge lob. Daar is Cypisek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipnar rent richting de bal. Ipnar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
portugaria - WKS Potok Brzezówka 1:3

63e minuut.
Sakrajecki met een sublieme pass. Ipnar heeft problemen om de bal te vangen. Sakrajecki rent richting de bal. Sakrajecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kasprzycki rent richting de bal. Pijanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pijanowski met een sublieme pass. Forc bereikt de bal nog maar net als eerste. Forc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portugaria 51%, WKS Potok Brzezówka 49%.
portugaria - WKS Potok Brzezówka 1:3