Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pitbull1978 ZKS ósma liga
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


11e minuut.
Chwalibóg onderschept slim de pass. Chwalibóg passt de bal zonder na te denken. Barylewski rent richting de bal. Reks is nu in balbezit. Reks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Inworp. Skuczyński met een snelle inworp. Reks is nu in balbezit. Reks schiet op doel. Czorny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pitbull1978 - ZKS ósma liga 1:0

26e minuut.
Reks kopt de bal weg. Napalony probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barylewski rent richting de bal. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks haalt uit met een fantastische trap. Czorny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
pitbull1978 - ZKS ósma liga 2:0

30e minuut.
Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyrka onderschept slim de pass. Jaskot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaskot krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Tarcza met een harde bal richting middenveld. Reks kopt de bal weg. Barylewski is nu in balbezit. Barylewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Napalony de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zięcik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Czorny bokst de bal weg.

34e minuut.
Daar is Barylewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napalony met een sublieme pass. Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barylewski haalt uit met een fantastische trap. Czorny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pitbull1978 - ZKS ósma liga 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pitbull1978 47%, ZKS ósma liga 53%.
pitbull1978 - ZKS ósma liga 3:0

52e minuut.
Gromada passt de bal zonder na te denken. Skuczyński is nu in balbezit. Skuczyński draait met de bal, schiet en ... Barylewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Czorny probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
pitbull1978 - ZKS ósma liga 4:0

56e minuut.
Barylewski probeert de bal aan de voet te houden. Gromada rent richting de bal. Gromada probeert naar een medespeler te passen. Tworkowski geeft een lange en hoge pass. Zięcik kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Jaskot rent richting de bal. Jaskot geeft een hoge lob. Inworp. Spyrka met de inworp. Reiss geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mirecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromada is nu in balbezit. Mirecki onderschept slim de pass. Mirecki schiet op doel. Tarcza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pitbull1978 - ZKS ósma liga 4:1

75e minuut.
Żabski trapt de bal weg. Żurek heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gromada. Gromada krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Messias speelt de bal door. Mirecki heeft problemen om de bal te vangen. Gromada rent richting de bal. Mirecki verovert de bal door een tackle van achteren. Mirecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pitbull1978 57%, ZKS ósma liga 43%.
pitbull1978 - ZKS ósma liga 4:1