Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bareza Uks 1 Reda
Bareziana Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Makieła rent richting de bal. Kamieniec verovert de bal door een tackle van achteren. Kamieniec passt de bal zonder na te denken. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bareza - Uks 1 Reda 1:0

8e minuut.
Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusk onderschept slim de pass. Tusk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gibes de bal. Gibes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mikołajczak rent richting de bal. Gmitrzak onderschept slim de pass. Gmitrzak met een sublieme pass. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński schiet op doel. Bokłaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bareza - Uks 1 Reda 2:0

17e minuut.
Kamieniec passt de bal zonder na te denken. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła onderschept slim de pass. Kamieniec verovert de bal door een tackle van achteren. Kamieniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bareza - Uks 1 Reda 3:0

39e minuut.
Mikołajczak rent richting de bal. Gmitrzak onderschept slim de pass. Gmitrzak probeert naar een medespeler te passen. Kamieniec is nu in balbezit. Kamieniec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dębek probeert naar een medespeler te passen. Gmitrzak is nu in balbezit. Gmitrzak geeft een hoge lob. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bareza 39%, Uks 1 Reda 61%.
FC Bareza - Uks 1 Reda 3:0

47e minuut.
Koks met een sublieme pass. Kamieniec is nu in balbezit. Kamieniec probeert naar een medespeler te passen. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Koks onderschept slim de pass. Koks geeft de bal voor. Gołomp kan de bal niet met de borst controleren. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap. Bokłaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Trzonek met de inworp. Klungelig pakt Makieła de bal. Kamieniec rent richting de bal. Kamieniec draait met de bal, schiet en ... Gmitrzak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bareza 35%, Uks 1 Reda 65%.
FC Bareza - Uks 1 Reda 3:0