Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uks 1 Reda FC Tibbers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 23
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Holewiński is nu in balbezit. Trzonek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Holewiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Holewiński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks 1 Reda - FC Tibbers 0:1

9e minuut.
Drabik trapt de bal weg van het doel. Śleboda kopt de bal weg. Klungelig pakt Mikołajczak de bal. Jurczak rent richting de bal. Jurczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek probeert naar een medespeler te passen. Szpręglewski heeft problemen om de bal te vangen. Gibes rent richting de bal. Gibes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Jurczak rent richting de bal. Jurczak passt de bal met de wreef. Holewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Holewiński schiet op doel. Bokłaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks 1 Reda - FC Tibbers 0:2

27e minuut.
Tusk is nu in balbezit. Sadzawicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tusk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trzonek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Czubak kopt de bal weg. Bosak rent richting de bal. Bosak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Wojtóściszyn kopt de bal weg. Gibes rent richting de bal. Met opzet legt Śleboda zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Śleboda naar de kleedkamers voor een vroege douche. Gibes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Toper bereikt de bal nog maar net als eerste. Toper met een sublieme pass. Holewiński is nu in balbezit. Holewiński haalt uit met een fantastische trap. Gołomp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Uks 1 Reda - FC Tibbers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uks 1 Reda 49%, FC Tibbers 51%.
Uks 1 Reda - FC Tibbers 0:3

47e minuut.
Toper verovert de bal door een tackle van achteren. Toper met een sublieme pass. Jurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Holewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Holewiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Wojtóściszyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szadkowski controleert de bal met de borst. Szadkowski speelt de bal door. Bosak is nu in balbezit. Bosak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Toper rent richting de bal. Mikołajczak is nu in balbezit. Toper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toper krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uks 1 Reda 52%, FC Tibbers 48%.
Uks 1 Reda - FC Tibbers 0:3