Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emilgos12 Castilla
Normal Tactiek 433
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 36.5
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Wydro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pereiro rent richting de bal. Ledwoń verovert de bal door een tackle van achteren. Ledwoń geeft een lange en hoge pass. Węgrzyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tofiqli onderschept slim de pass. Hohmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohmann passt de bal in één keer door. Langeveld is nu in balbezit. Langeveld haalt uit met een fantastische trap. Mądry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Mądry probeert naar een medespeler te passen. Prochowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Iwanecki de bal. Langeveld rent richting de bal. Langeveld haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pereiro speelt de bal door. Belestrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Belestrieri passt de bal in één keer door. Langeveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Langeveld schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hankiss met de inworp. Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuch rent richting de bal. Tofiqli onderschept slim de pass. Tofiqli geeft een hoge lob. Mądry bokst de bal weg. Urbański probeert de bal met de borst te controleren. Tofiqli geeft een hoge lob. Mądry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Pereiro passt de bal zonder na te denken. Osuch rent richting de bal. Langeveld verovert de bal door een tackle van achteren. Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Langeveld is nu in balbezit. Langeveld draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Iwanecki is nu in balbezit. Tofiqli onderschept slim de pass. Tofiqli met een sublieme pass. Langeveld is nu in balbezit. Langeveld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emilgos12 - Castilla 0:1

41e minuut.
Hankiss passt de bal met de wreef. Langeveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli is nu in balbezit. Langeveld rent richting de bal. Langeveld draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
emilgos12 - Castilla 0:2

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iwanecki trapt de bal weg. Hohmann kopt de bal weg. Langeveld is nu in balbezit. Langeveld schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emilgos12 73%, Castilla 27%.
emilgos12 - Castilla 0:2

52e minuut.
Tofiqli kopt de bal weg. Belestrieri rent richting de bal. Belestrieri speelt de bal door. Langeveld rent richting de bal. Langeveld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emilgos12 - Castilla 0:3

55e minuut.
Przybyliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Langeveld rent richting de bal. Bożej tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Langeveld wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hohmann wilt de vrije trap nemen. Mądry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Klungelig pakt Langeveld de bal. Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki geeft een hoge lob. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Langeveld is nu in balbezit. Urbański bereikt de bal nog maar net als eerste. Langeveld verovert de bal door een tackle van achteren. Belestrieri is nu in balbezit. Belestrieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emilgos12 - Castilla 0:4

64e minuut.
Inworp. Przybyliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urbański is nu in balbezit. Belestrieri onderschept slim de pass. Belestrieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hohmann is nu in balbezit. Hohmann speelt de bal door. Belestrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Belestrieri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Iwanecki de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tofiqli is nu in balbezit. Osuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tofiqli krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Hankiss is nu in balbezit. Hankiss geeft een lange en hoge pass. Langeveld is nu in balbezit. Langeveld draait met de bal, schiet en ... Mądry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
emilgos12 - Castilla 0:5

78e minuut.
Tofiqli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Iwanecki de bal onder controle te krijgen. Hohmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohmann geeft de bal voor. Daar is Bożej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mądry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Hankiss met een sublieme pass. Tofiqli rent richting de bal. Tofiqli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Langeveld de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
emilgos12 - Castilla 0:6

87e minuut.
Prochowicz met een sublieme pass. Osuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli rent richting de bal. Tofiqli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Langeveld de bal onder controle te krijgen. Mądry bokst de bal weg.

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mądry niet meer kan verder spelen. Derlicki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emilgos12 81%, Castilla 19%.
emilgos12 - Castilla 0:6