Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castilla pitbull1978
433 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
19% Spel op eigen helft 81%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 14
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen hopeloos
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Reks kopt de bal weg. Daar is Langeveld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Langeveld onderschept slim de pass. Langeveld draait met de bal, schiet en ... Tarcza bokst de bal weg.

18e minuut.
Tofiqli probeert naar een medespeler te passen. Hankiss heeft problemen om de bal te vangen. Hankiss passt de bal in één keer door. Tofiqli rent richting de bal. Tofiqli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pereiro rent richting de bal. Chwalibóg probeert naar een medespeler te passen. Hohmann geeft een lange en hoge pass. Langeveld is nu in balbezit. Langeveld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castilla - pitbull1978 1:0

29e minuut.
Klungelig pakt Langeveld de bal. Belestrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Belestrieri geeft een hoge lob. Langeveld is nu in balbezit. Langeveld haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hohmann rent richting de bal. Hohmann speelt de bal door. Gromada probeert de bal aan de voet te houden. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli draait met de bal, schiet en ... Tarcza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Gromada rent richting de bal. Hohmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hohmann probeert naar een medespeler te passen. Langeveld rent richting de bal. Langeveld haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rydel rent richting de bal. Rydel passt de bal met de wreef. Gromada is nu in balbezit. Tofiqli verovert de bal door een tackle van achteren. Tofiqli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tworkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Hohmann is nu in balbezit. Hohmann speelt de bal door. Daar is Belestrieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belestrieri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Langeveld rent richting de bal. Langeveld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castilla - pitbull1978 2:0

38e minuut.
Hohmann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gromada. Hohmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hohmann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rydel heeft problemen om de bal te vangen. Langeveld rent richting de bal. Langeveld schiet op doel. Tarcza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castilla - pitbull1978 3:0

45e minuut.
Chwalibóg heeft problemen om de bal te vangen. Belestrieri rent richting de bal. Langeveld is nu in balbezit. Belestrieri is nu in balbezit. Belestrieri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castilla 26%, pitbull1978 74%.
Castilla - pitbull1978 3:0

51e minuut.
Tofiqli verovert de bal door een tackle van achteren. Tofiqli passt de bal zonder na te denken. Langeveld is nu in balbezit. Langeveld schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Klempera onderschept slim de pass. Klempera geeft een hoge lob. Tofiqli kopt de bal weg. Klungelig pakt Langeveld de bal. Langeveld haalt uit met een fantastische trap. Tarcza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Belestrieri passt de bal met de wreef. Pereiro is nu in balbezit. Pereiro passt de bal met de wreef. Belestrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Belestrieri geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Chwalibóg de bal. Belestrieri is nu in balbezit. Jaskot rent richting de bal. Belestrieri onderschept slim de pass. Belestrieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Halupczok geeft een lange en hoge pass. Skuczyński probeert de bal aan de voet te houden. Hankiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Hankiss geeft een lange en hoge pass. Pereiro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Chwalibóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavez Frias onderschept slim de pass. Hohmann met een sublieme pass. Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castilla - pitbull1978 4:0

74e minuut.
Belestrieri is nu in balbezit. Chwalibóg verovert de bal door een tackle van achteren. Chwalibóg met een sublieme pass. Langeveld heeft problemen om de bal te vangen. Langeveld haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gromada is nu in balbezit. Hohmann onderschept slim de pass. Hohmann met een sublieme pass. Klungelig pakt Langeveld de bal. Langeveld schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Belestrieri is nu in balbezit. Belestrieri schiet op doel. Tworkowski heeft problemen om de bal te vangen. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Belestrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Belestrieri probeert naar een medespeler te passen. Tworkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli verovert de bal door een tackle van achteren. Tofiqli schiet op doel. De bal raakt de paal. Tofiqli is nu in balbezit. Langeveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Langeveld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castilla - pitbull1978 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castilla 11%, pitbull1978 89%.
Castilla - pitbull1978 5:0