Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Potok Brzezówka emilgos12
352 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Prochowicz rent richting de bal. Prochowicz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Osuch de bal onder controle te krijgen. Knobel is nu in balbezit. Knobel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Urbański met een sublieme pass. Wołejszo is nu in balbezit. Wołejszo passt de bal zonder na te denken. Knobel rent richting de bal. Knobel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Potok Brzezówka - emilgos12 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Potok Brzezówka 57%, emilgos12 43%.
WKS Potok Brzezówka - emilgos12 1:0

48e minuut.
Bożej geeft een hoge lob. Ipnar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gapiński kopt de bal weg. Ipnar is nu in balbezit. Ipnar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Potok Brzezówka - emilgos12 2:0

61e minuut.
Bajzert probeert de bal aan de voet te houden. Wołejszo rent richting de bal. Wołejszo passt de bal in één keer door. Knobel rent richting de bal. Knobel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sygnat verovert de bal door een tackle van achteren. Sygnat met een sublieme pass. Osuch kan de bal niet met de borst controleren. Ledwoń rent richting de bal. Ledwoń schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Gromczak kopt de bal weg. Inworp. Wydro met de inworp. Ledwoń rent richting de bal. Ledwoń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Szymanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk passt de bal zonder na te denken. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Potok Brzezówka - emilgos12 2:1

86e minuut.
Urbański onderschept slim de pass. Urbański passt de bal in één keer door. Przybyliński rent richting de bal. Czader verovert de bal door een tackle van achteren. Czader geeft een hoge lob. Mądry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Potok Brzezówka 53%, emilgos12 47%.
WKS Potok Brzezówka - emilgos12 2:1