Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS ósma liga Uks 1 Reda
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


33e minuut.
Messias verovert de bal door een tackle van achteren. Messias passt de bal zonder na te denken. Wojtóściszyn rent richting de bal. Mirecki verovert de bal door een tackle van achteren. Mirecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Żurek verovert de bal door een tackle van achteren. Żurek geeft de bal voor. Daar is Drabik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirecki rent richting de bal. Mirecki draait met de bal, schiet en ... Bokłaga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS ósma liga - Uks 1 Reda 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS ósma liga 57%, Uks 1 Reda 43%.
ZKS ósma liga - Uks 1 Reda 1:0

60e minuut.
Drabik is nu in balbezit. Drabik speelt de bal door. Wojtóściszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Maciaszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bosak kopt de bal weg. Szłapka rent richting de bal. Jurek onderschept slim de pass. Jurek haalt uit met een fantastische trap. Dworzyński kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Szadkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Messias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurek draait met de bal, schiet en ... Żabski onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bokłaga probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żurek met een snelle inworp. Messias bereikt de bal nog maar net als eerste. Messias passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Drabik kopt de bal weg. Spyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Gołomp ... Strafschop! Gołomp krijgt een gele kaart. Spyrka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maciaszek neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS ósma liga - Uks 1 Reda 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS ósma liga 44%, Uks 1 Reda 56%.
ZKS ósma liga - Uks 1 Reda 2:0