Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
portugaria Uks 1 Reda
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Wojtóściszyn met een sublieme pass. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski passt de bal met de wreef. Bosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
portugaria - Uks 1 Reda 0:1

10e minuut.
Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamkiewicz rent richting de bal. Rafiński verovert de bal door een tackle van achteren. Podobiński rent richting de bal. Podobiński draait met de bal, schiet en ... Bokłaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Mikołajczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szadkowski geeft een lange en hoge pass. Gmitrzuk is nu in balbezit. Gibes verovert de bal door een tackle van achteren. Gibes draait met de bal, schiet en ... Kiepski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gibes rent richting de bal. Gibes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Trzonek probeert naar een medespeler te passen. Wojtóściszyn rent richting de bal. Szczeciński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wojtóściszyn roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wojtóściszyn kan niet meer verder spelen. Makieła komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portugaria 59%, Uks 1 Reda 41%.
portugaria - Uks 1 Reda 0:1

56e minuut.
Makieła is nu in balbezit. Podobiński onderschept slim de pass. Podobiński passt de bal met de wreef. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Makieła rent richting de bal. Podobiński onderschept slim de pass. Adamkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Podobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Podobiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
portugaria - Uks 1 Reda 1:1

81e minuut.
Daar is Szczeciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bosak. Bosak krijgt een gele kaart. Rafiński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rafiński kan niet meer verder spelen. Efir komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portugaria 36%, Uks 1 Reda 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
portugaria - Uks 1 Reda 1:1