Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS ósma liga FC Bareza
Normal Tactiek Bareziana
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 25.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Messias probeert naar een medespeler te passen. Gmitrzak is nu in balbezit. Kamieniec speelt de bal door. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mazurkiewicz speelt de bal door. Kamieniec rent richting de bal. Kamieniec passt de bal in één keer door. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS ósma liga - FC Bareza 0:1

14e minuut.
Mirecki is nu in balbezit. Maciaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koks krijgt een gele kaart. Maciaszek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maciaszek wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kamieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniec passt de bal in één keer door. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap. Napalony probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS ósma liga - FC Bareza 0:2

26e minuut.
Reiss is nu in balbezit. Reiss geeft een hoge lob. Rypkamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirecki onderschept slim de pass. Mirecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mazurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kamieniec is nu in balbezit. Kamieniec passt de bal zonder na te denken. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gmitrzak probeert naar een medespeler te passen. Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap. Czorny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS ósma liga - FC Bareza 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS ósma liga 62%, FC Bareza 38%.
ZKS ósma liga - FC Bareza 0:3

47e minuut.
Mazurkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniec verovert de bal door een tackle van achteren. Kamieniec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kamieniec rent richting de bal. Kamieniec haalt uit met een fantastische trap. Czorny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS ósma liga - FC Bareza 0:4

49e minuut.
Mirecki passt de bal in één keer door. Żurek rent richting de bal. Gmitrzak begaat een overtreding. Gmitrzak krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Szłapka met een snelle inworp. Daar is Reiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamieniec speelt de bal door. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz draait met de bal, schiet en ... Czorny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mazurkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Szłapka is nu in balbezit. Kamieniec verovert de bal door een tackle van achteren. Kamieniec geeft een lange en hoge pass. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS ósma liga - FC Bareza 0:5

72e minuut.
Dębek rent richting de bal. Dębek probeert naar een medespeler te passen. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS ósma liga - FC Bareza 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS ósma liga 60%, FC Bareza 40%.
ZKS ósma liga - FC Bareza 0:6