Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emilgos12 portugaria
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Urbański geeft de bal voor. Borończyk rent richting de bal. Gmitrzuk onderschept slim de pass. Węgrzyk onderschept slim de pass. Węgrzyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ledwoń onderschept slim de pass. Borończyk is nu in balbezit. Borończyk passt de bal in één keer door. Ledwoń is nu in balbezit. Ledwoń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Podobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Podobiński passt de bal zonder na te denken. Szczeciński probeert naar een medespeler te passen. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ledwoń is nu in balbezit. Chylaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chylaszek geeft een hoge lob. Sitarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarz met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Szczeciński rent richting de bal. Forc rent richting de bal. Przybyliński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Przybyliński naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emilgos12 54%, portugaria 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
emilgos12 - portugaria 0:0

46e minuut.
Szczeciński rent richting de bal. Ledwoń rent richting de bal. Ledwoń speelt de bal door. Klungelig pakt Borończyk de bal. Borończyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ledwoń passt de bal in één keer door. Chylaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chylaszek passt de bal zonder na te denken. Sitarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sakrajecki rent richting de bal. Sakrajecki draait met de bal, schiet en ... Mądry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
emilgos12 - portugaria 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emilgos12 50%, portugaria 50%.
emilgos12 - portugaria 0:1