Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uks 1 Reda pitbull1978
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Popiela passt de bal met de wreef. Bosak rent richting de bal. Bosak passt de bal zonder na te denken. Gibes is nu in balbezit. Gibes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks 1 Reda - pitbull1978 1:0

19e minuut.
Mikołajczak probeert naar een medespeler te passen. Popiela met een sublieme pass. Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barylewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gołomp de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Jaskot geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tusk met een snelle inworp. Bosak rent richting de bal. Bosak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Popiela rent richting de bal. Popiela passt de bal in één keer door. Gibes is nu in balbezit. Bosak rent richting de bal. Bosak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks 1 Reda - pitbull1978 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uks 1 Reda 38%, pitbull1978 62%.
Uks 1 Reda - pitbull1978 2:0

65e minuut.
Szadkowski rent richting de bal. Szadkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gibes de bal. Gibes haalt uit met een fantastische trap. Tusk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Zięcik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reks is nu in balbezit. Adamkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reks legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks 1 Reda - pitbull1978 2:1

75e minuut.
Skuczyński met de inworp. Klungelig pakt Chwalibóg de bal. Chwalibóg met een sublieme pass. Skuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bosak onderschept slim de pass. Bosak passt de bal met de wreef. Daar is Gibes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibes schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rydel de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uks 1 Reda 53%, pitbull1978 47%.
Uks 1 Reda - pitbull1978 2:1