Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pitbull1978 Uks 1 Reda
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
hopeless Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła passt de bal met de wreef. Mikołajczak heeft problemen om de bal te vangen. Reks rent richting de bal. Reks draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Daar is Reks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamkiewicz is nu in balbezit. Reks verovert de bal door een tackle van achteren. Reks haalt uit met een fantastische trap. Bokłaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pitbull1978 - Uks 1 Reda 1:0

27e minuut.
Barylewski rent richting de bal. Adamkiewicz onderschept slim de pass. Reks verovert de bal door een tackle van achteren. Reks haalt uit met een fantastische trap. Bokłaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pitbull1978 - Uks 1 Reda 2:0

36e minuut.
Tworkowski met een sublieme pass. Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński probeert naar een medespeler te passen. Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barylewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zięcik geeft de bal voor. Gromada rent richting de bal. Gromada probeert naar een medespeler te passen. Gibes rent richting de bal. Gibes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pitbull1978 47%, Uks 1 Reda 53%.
pitbull1978 - Uks 1 Reda 2:0

46e minuut.
Adamkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Makieła is nu in balbezit. Reks begaat een overtreding. Reks krijgt een gele kaart. Makieła wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks is nu in balbezit. Barylewski is nu in balbezit. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gołomp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołomp geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Halupczok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skuczyński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Adamkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosak rent richting de bal. Bosak passt de bal in één keer door. Gibes rent richting de bal. Gibes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pitbull1978 57%, Uks 1 Reda 43%.
pitbull1978 - Uks 1 Reda 2:0